Varmeværkets sidste generalforsamling

Knud Johst aflægger sin sidste beretning. Foto: Bodil Kronborg

Varmeværkets sidste generalforsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ådum: Mandag aften bød Knud Johst velkommen til Ådum Kraftvarmeværks sidste generalforsamling. Den blev holdt på Bechs Hotel, hvor 30 deltog, og heraf var 21 stemmeberettigede. Hans Laurids Pedersen blev valgt som ordstyrer.

Knud Johst nævnte i formandsberetningen, at Ådum Kraftvarmeværk fra 1. januar 2019 blev fusioneret med Tarm Varmeværk og dermed ophører efter beslutning ved sidste års generalforsamling.

Regnskabschef Arne Hermansen gennemgik regnskabet, som viste en omsætning på 2.184.477 kroner. Fusionen har kostet cirka 100.000 kroner, og der er gæld på den transmissionsledning, som siden 2014 har forbundet de to varmeværker gennem et godt fem kilometer langt rør. Mergælden ved Ådums tilslutning udlignes over fem år.

Tilsluttet Tarm Varmeværk

Fusionen krævede en ekstra ordinær godkendelse med to tredjedeles flertal. De stemmeberettigede afgav et enstemmigt ja. Knud Johst kunne hermed overdrage videreførelsen af Ådum Kraftvarmeværk til Tarm Varmeværk, hvor Jørgen Kristiansen er valgt ind i bestyrelsen. Knud Johst takkede for godt samarbejde til driftsbestyrer Kurt Lindy Nielsen og regnskabschef Arne Hermansen.

Knud Johst gav også et tilbageblik om stiftende generalforsamling den 6. september 1994 og hele iværksættelsen med bygningen, gasmotor, ledningsnet og husinstallationer i en travl periode for lokale håndværkere og firmaer.

Niels Møller Hansen rettede en tak til bestyrelsesmedlemmer gennem de 25 år og overrakte de nuværende en flaske vin og et gavekort til Ådum Købmand fra brugerne. Det var et historisk øjeblik, da Knud Johst rundede af, og han og medlemmer i bestyrelsen før og nu fik deltagernes store applaus.

/Bodil

Varmeværkets sidste generalforsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce