Travl strand-tyv snuppet på fersk gerning

Sommeren igennem har der været masser af indbrud i biler langs den jyske vestkyst. Politiet havde en mand i kikkerten, og torsdag 7. september slog politiet til. Foto: Jørgen Kirk

Travl strand-tyv snuppet på fersk gerning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommeren igennem har der været masser af indbrud i biler langs den jyske vestkyst. Politiet havde en mand i kikkerten, og i går slog de til.

VESTKYSTEN: Grundig efterforskning over en periode bar i går frugt for politiet.

En 39-årig mand fra København blev skygget af politiets mobile tyverigruppe, da han brød ind i en bil på en parkeringsplads ved Nørre Nebel og kørte op langs vestkysten til blandt andet Hvide Sande og Ulfborg, hvor han besøgte otte andre parkeringspladser.

Dermed kan der være sat en stopper for de mange indbrud i biler, som mange turister og strandgæster har været plaget af hen over sommeren.

På fersk gerning

- Vi har hen over sommeren fået et registreringsnummer af vidner, hvilket vi har efterforsket. Da vi i går så, at bilen kom til Jylland, fulgte vi efter ham, fortæller Poul Fink, vicepolitikommissær ved Central Efterforskning hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Politibetjente så, hvordan manden bakkede sin bil op mod en tysk bil, knuste en rude og stjal tre tasker. Dem smed han senere fra sig, før han med politiet i hælene kørte videre.

Da han nåede Holstebro, blev han anholdt kl. 17.09.

Manden bliver i dag fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Holstebro, hvor han er sigtet for et fuldbyrdet indbrud og otte indbrudsforsøg.

Mindst 62 indbrud

Siden januar har der været mindst 62 indbrud i biler langs kysten fra Thisted i nord til Nørre Nebel i syd, og den videre efterforskning skal afdække, om han også står bag dem.

Den 39-årige mand, der ikke har en fast bopæl, men har familie i Nordvestjylland, er ikke ukendt hos politiet i Midt- og Vestjylland.

Til oktober skal han nemlig for retten i Herning, hvor han er tiltalt for 18 tilsvarende indbrud begået i april 2017.

Travl strand-tyv snuppet på fersk gerning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce