Stolt René Rasmussen: Landsholdet har altid været en drengedrøm

René Rasmussen er for første gang udtaget til A-landsholdet, der skal spille Golden League-stævne i Norge i starten af april. Foto. Jørgen Kirk.

Stolt René Rasmussen: Landsholdet har altid været en drengedrøm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skjern-profilen René Rasmussen, der er født i Rækker Mølle, er blevet udtaget til A-landsholdet for første gang i karrieren. Det samme er holdkammeraten Emil Nielsen, der også var i bruttotruppen til EM i januar.

Skjern: Mandag formiddag satte håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen navn på de 18 spillere, der i begyndelsen af april skal repræsentere Danmark ved Golden League-stævnet i Norge i perioden 2.-8. april.

På listen er blandt andet to spillere fra Skjern Håndbold i form af målmand Emil Nielsen og højrefløjen René Rasmussen. De to spillere fandt gennem lykønskninger fra holdkammeraterne, at de var udtaget, ligesom René Rasmussens kæreste også ringede til ham.

- Min kæreste ringede og var noget forundret over, at jeg ikke havde fortalt noget. Men jeg var lige så overrasket som hende, siger Skjern-fløjen.

Emil Nielsen var også i bruttotruppen til EM i januar, men for René Rasmussen er det første gang, at han er udtaget til A-landsholdet. Det kom derfor som en overraskelse for den hurtige højrefløj.

- Det er helt vildt, og noget jeg slet ikke havde set komme. Det bliver en fed oplevelse, og så handler det om at gribe chancen, siger den nyudnævnte landsholdsfløj.

Drengedrømmen

Danmark har i mange år været kendt for at producere dygtige fløje, og i den danske liga løber flere af fremtidens stjerner også rundt.

At blive udtaget i en alder af 28 år glæder derfor René Rasmussen, som aldrig har sluppet drømmen om landsholdet:

- Det er jo drengedrømmen og en drøm, som altid har været der. Jeg har også været realistisk, men det er dejligt at få chancen nu, og jeg ser virkelig frem til det. Jeg kunne dog ikke have gjort det uden min familie og holdkammerater, siger han.

Sammen med resten af holdkammeraterne har René Rasmussen gang i en stor sæson. Spillet på klubhold vil han forsøge at bringe med til landsholdssamlingen i april:

- Jeg skal bidrage med noget hurtighed og noget vildskab, som jeg også gør i dagligdagen. Og så skal jeg selvfølgelig forsøge at få sat et par bolde i mål, siger han.

Stolt René Rasmussen: Landsholdet har altid været en drengedrøm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce