Sognepræst fejrer 10 års jubilæum

Hans Petur Kirkegaard fik en kagemand, som han delte med menigheden. PR-foto

Sognepræst fejrer 10 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ådum/Hoven: Sognepræst Hans Petur Kirkegaard blev fejret ved søndagens gudstjenester i Ådum og Hoven efter 10 gode år for begge sogne.

Morgengudstjenesten blev holdt i Ådum, og søndagens tekst var den kendte om de to søstre Martha og Maria, som havde besøg af Jesus, og om fordeling af opgaver. Der er både en praktisk del i livet og en himmelsk horisont, som begge er nødvendige, understregede præsten.

Præsten, organisten og kirkesangeren fortsatte til højmessen i Hoven. Her var fyldt godt op på kirkebænkene. Flere tidligere konfirmander var kommet i den festlige anledning.

Både i Hoven og Ådum lød Hans Peturs afsluttende ord: "Tak, fordi I tog godt imod mig for 10 år siden, og jeg er glad for at være her!"

Hoven og Ådum menighedsråd var herefter vært for kaffe og jubilæumskage til alle fra både Hoven og Ådum.

Jubilæumshilsner

Der var blomster og gavekurve til jubilaren og medfølgende tak.

Hans Laurids Pedersen takkede på Ådums vegne, Annette Vinther Mikkelsen takkede fra Hoven, kirketjener Knud Tang takkede og værdsatte ti års godt samarbejde, Kirsten Kolby, formand for Tarm menighedsråd, takkede for de gudstjenester Hans Petur har i Tarm og understregede, at Hans Petur Kirkegaard stadig er pastoratets yngste præst med størst anciennitet, og Hanne Haahr overbragte en tak fra kirkegængere i Ådum.

Dorthe og Hans Petur Kirkegaard boede i starten i Ådum, indtil præstegården i Hoven blev klar til indflytning, og her bor de og deres to drenge fortsat.

2008 år var også det år, hvor Hoven, Ådum, Tarm, Egvad og Lønborg sogne blev lagt sammen til Tarm pastorat med tre præster.

/ Bodil

Sognepræst fejrer 10 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce