Musikalsk ildsjæl modtager årets kulturpris

Henrik Laurvig modtog årets kulturpris for sine mange års frivillige arbejde i Vostrup Musikhus. Foto: Jørgen Kirk.

Musikalsk ildsjæl modtager årets kulturpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Laurvig modtog lørdag eftermiddag Ringkøbing-Skjern Kommunes kulturpris for sit arbejde i Vostrup Musikhus.

Ringkøbing: En naturlig og værdig modtager af kulturprisen.

Ordene kommer fra Erik Viborg (V), der som ny formand for kultur- og fritidsudvalget, lørdag eftermiddag satte ord på, hvem der skal modtaget årets kulturpris i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Traditionen tro bliver den uddelt i pausen af nytårskoncerten, som foregår i ROFI-Centret. I år var ingen undtagelse, og mens Orkester MidtVest fik sig en velfortjent pause efter en times, koncert gik den nyudnævnte formand for kultur- og fritidsudvalget på scenen.

Udover de flotte ord fra indledningen sagde Erik Viborg også følgende ord om modtageren:

- Du står bag en række uovertrufne koncerter. Du har i mange år været aktiv og idérig. Vi har været heldige at have dig i vores kommune. Du har fået Vostrup på det danske musiklandkort, sagde formanden blandt andet.

Til stor hyldest blev Henrik Laurvig, som blandt andet har været med til at etablere foreningen Jazz & Rock ved Ringkøbing Fjord, kaldt op på scenen.

Det havde jeg jo slet ikke regnet med. Jeg er naturligvis stolt og glad.
Henrik Laurvig, modtager af kulturprisen.

Kæmpe skulderklap

Tilbage i august meddelte Henrik Laurvig, at han stopper sit frivillige arbejde for i stedet at hellige sig sit job som tourmanager for Johnny Madsen. Selvom han har lagt mange timer i at arrangere koncerter i Vostrup Musik, så kom kulturprisen alligevel bag på ham:

- Det havde jeg jo slet ikke regnet med. Jeg er naturligvis stolt og glad. Det er et flot skulderklap fra Ringkøbing-Skjern Kommune, og noget jeg kan bruge til at se tilbage på mine mange år med frivilligt arbejde, sagde han kort efter modtagelsen.

Mens Henrik Laurvig langsomt fandt sin plads igen, begyndte Orkester MidtVest i samarbejde med solist Peter Lodahl at underholde de fremmødte nok engang.

Nytårskoncerten blev afsluttet med manér, da også konferencier Natasja Crone bød ind med et musikalsk indslag til "Den allersidste dans", som hun udførte sammen med Peter Lodahl. Derefter fyldte konfettien ROFI-Centret som afslutning på lørdagens arrangement.

Det var 11. gang, at kulturprisen blev uddelt.

Musikalsk ildsjæl modtager årets kulturpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce