Magnus Dahl stopper karrieren

Magnus Dahl og Søren Pedersen jubler over en scoring. Foto: Frank Cilius

Magnus Dahl stopper karrieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere norske landsholdskeeper Magnus Dahl valgt at indstille sin håndboldkarriere.

TV2 Sporten har taget en snak med Magnus Dahl, der ikke fik forlænget sin Kontrakt med Skjern Håndbold.

Magnus Dahl, der tidligere har spillet på det norske landshold og for store Europæiske topklubber som Atletico Madrid og Paris Saint Germain, har besluttet helt at indtillle håndboldkarrieren, selvom han er på vej ind i det, der normalt kaldes en målmands bedste alder.

- Ja, det kan man sige, men jeg har ambitioner om en civil karriere, og livet efter håndbolden lokker. Jeg glæder mig til at komme i gang med noget andet, siger 28-årige Magnus Dahl til TV2 Sporten.

Magnus Dahl er i gang med en uddannelse som ejendomsmægler.

- Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville have en civil karriere efterfølgende, så det er ikke en beslutning, jeg har taget inden for den seneste uge, siger målmanden, der nu flytter hjem til Oslo.

- Det er ti år siden, jeg forlod Oslo, så det glæder jeg mig til, uddyber han.

Dermed fortæller Magnus Dahl også, at Skjern Håndbolds beslutning om at satse på andre målmænd frem for ham ikke er årsagen til, at han nu vælger at stoppe som håndboldspiller.

- Nej, det har faktisk ikke spillet ind. Den afgørelse er baseret på helt andre ting, siger han.

Ramt af skader

Magnus Dahl kom til Skjern Håndbold fra den svenske klub IFK Kristianstad i sommeren 2015, men han har gennem sine snart to sæsoner i dansk håndbold aldrig ramt det niveau, man forventede af manden, der har spillet 53 A-landskampe for Norge.

Derfor er spilletiden lige nu sporadisk for nordmanden, ikke mindst efter Skjern Håndbolds tilknytning af den serbiske målmand Tibor Ivanisevic, der kom til klubben i VM-pausen.

Ifølge Magnus Dahl selv var et par skader i efteråret 2015 med til at besværliggøre hans indtog i dansk håndbold.

- Desværre blev jeg sat tilbage af skaderne, og mine præstationer i Danmark har været svingende. Alligevel vælger jeg at tage alle de positive oplevelser med herfra, og ikke mindst den behandling Skjern har givet mig og min familie. På det punkt er klubben virkelig unik, siger han.

Du kan læse hele interviewet med Magnus Dahl her.

 

Magnus Dahl stopper karrieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce