Jazzfestivalen kom ud med stort overskud

Jazz-festivalen i Stauning giver et økonomisk plus. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Jazzfestivalen kom ud med stort overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over 3000 gæster slog vejen forbi årets jazzfestival, hvor barerne solgte mere end sædvanligt.

Ringkøbing: På trods af store regnskyl, kommer Ringkøbing Fjord Jazz Festival 2018 ud af det med en rekordomsætning i barerne og sorte tal på bundlinjen.

- Vi kommer ud med et rigtigt pænt overskud. Det var dog også forventningen, for vi har nærmest ikke kunnet få armene ned siden festivalen sluttede. Vi havde simpelthen en fest, og det fik vi at vide igen og igen af vores gæster. Derfor er det også rart, at det giver sig til udtryk i sorte tal på bundlinjen, siger Karsten Andresen, der er formand for bestyrelsen, i en pressemeddelelse.

Over 3000 gæster lagde vejen forbi, og i alt lyder overskuddet på 35.000 kroner. Hertil kommer 40.000 kroner, der er delt ud til lokale foreninger, der har hjulpet med forskellige opgaver under festivalen.

- Det betragter vi i den grad, som godkendt. Det gik nok ikke nogens næse forbi, at vi i løbet af festivalen havde det vi på godt jysk kalder en smule regn, og noget der mindede om en stærk brise. Det har uden tvivl holdt nogen hjemme. Når vi så alligevel nærmer os antallet af gæster fra sidste år, så viser det, hvor stærkt et brand, vi efterhånden har bygget op, og hvor godt årets setup var, siger Karsten Andresen.

Større navne

Festivalen havde i år ændret lidt på programmet, blandt andet var der større navne på torsdagsprogrammet, og det trak flere gæster.

- Vi har en ambition om en festival, der kan hamle op med de bedste festivaler i landet. I år var ottende gang festivalen løb af stablen, og år efter år mærker vi, hvordan vi bliver stærkere. Det viser sig ved, at vores gæster kommer igen og igen, og at vi samtidig tiltrækker nye fra hele landet, siger Karsten Andresen.

Jazz-tilhængerne kan allerede nu glæde sig til 2019, for forberedelserne er i fuld sving.

- Vi er ved at finde de helt rigtige bands og evaluere alle de gode forslag, der er kommet fra vores gæster og frivillige. Julesalget, hvor man kan købe partoutbilletter til næste års festival er allerede i gang, siger Karsten Andresen.

Festivalen finder sted 8.-10. august.

Jazzfestivalen kom ud med stort overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce