Fremragende jul og nytår for sommerhusudlejerne

Selvom der ikke er mange varmegrader, er jul og nytår populære hos turisterne, og det kan man mærke hos de bureauer, der udlejer sommerhuse om vinteren. Foto: John Randeris

Fremragende jul og nytår for sommerhusudlejerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julen og særligt nytåret er er i høj kurs hos sommerhusgæsterne, og det har givet bureauerne en fornem afslutning på 2017.

Ringkøbing-Skjern: Der er langt fra juletræer, grønlangkål og nytårsraketter til sommer og behageligt badevand. De to perioder har dog alligevel det til fælles, at det ikke er noget dårligt tidspunkt at udleje sit sommerhus.

Det har man mærket hos bureauerne, hvor der meldes om en fornem afsked med 2017, hvor særligt nytåret stikker ud.

Et af de bureauer, der har mærket dette, er Esmark Feriehusudlejning:

- Julen har været bedre, end den var sidste år, mens nytår har været fuldstændig udsolgt. Det kan ikke blive bedre, så vi er rigtig glade og tilfredse, siger Thomas Sørensen, der er medejer af Esmark Feriehusudlejning.

Generelt ser 2017 ud til at blive et rekordår. Vi har lejet lidt mere ud hen over julen end sidste år, og det kan have noget at gøre med, hvordan det falder datomæssigt. Både jul og nytår har været bedre end sidste år, og til nytår har alt været udlejet.
Lars Christensen, områdechef for Vestjylland hos Novasol.

Ikke så ringe endda

Esmark Feriehusudlejning er ikke de eneste, der fik en flot afslutning på året. Det fik man også hos Novasol, hvor tallene også ser lovende ud:

- Generelt ser 2017 ud til at blive et rekordår. Vi har lejet lidt mere ud hen over julen end sidste år, og det kan have noget at gøre med, hvordan det falder datomæssigt. Både jul og nytår har været bedre end sidste år, og til nytår har alt været udlejet, siger områdechef for Vestjylland hos Novasol, Lars Christensen.

Han mener ikke kun, at det er højtiderne, der gør sommerhusudlejningen populær mellem jul og nytår. For det går rigtig godt på mange fronter:

- Det er slet ikke så ringe endda, og det er vigtigt for os alle, at det ser godt ud i den her tid. Der sker mange ting i området, og vi er ikke bare gået i dvale for vinteren. Der er meget liv i vintertiden, og blandt andet har der lige været vinterbaderfestival i Søndervig, udtaler Lars Christensen.

Færre men vigtige huse

Også hos Feriepartner har man fået en god afslutning med et stort set udsolgt nytår. Det skal dog også ses i lyset af, at udvalget af sommerhuse er lavere end normalt:

- Vi er glade for det vi får nu, men julen er ikke så dyr en periode hos os. Det er mere nytåret. Samtidig er mange af husene lukket for udlejning om vinteren, selvom det langt fra er alle. Det ligger nok halvt/halvt, fortæller udlejningsdirektør hos Feriepartner Hvide Sande, Lykke Høj.

Selvom bureauerne ikke har den fulde pakke af sommerhuse til turisterne, er jul og nytår dog stadig en vigtig periode, understreger man hos Esmark Feriehusudlejning:

- Den her periode er vigtig. Lægger man dagene sammen omkring jul og nytår, så er den faktisk næsten på højde med vores højsæson, understreger medejer Thomas Sørensen.

Efterlyser flere huse

At jul og nytår er gode tider for bureauerne har været tilfældet gennem en årrække, og flere af dem kunne godt tænke sig flere huse, når der er udsolgt ved især nytår:

- Vi kunne godt få brug for flere huse. Nye skatteregler kan komme til at blive en klar fordel for udlejerne, og fortsætter tendenserne, kan vi få meget tidligt udsolgt. Allerede nu ser 2018 rigtig god ud. Vi er langt foran økonomisk allerede, siger Thomas Sørensen fra Esmark.

En melding, der går igen hos Novasol:

- Skal vi vækste mere, skal vi bruge flere enheder. Vi kunne sagtens leje endnu flere huse ud, end vi gør, slutter områdechef, Lars Christensen.

Fremragende jul og nytår for sommerhusudlejerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce