Blodtappersag: 35-årig mor skal blive i arresten

Lokalpolitiet i Nyborg Politi. Arkivfoto: Michael Bager

Blodtappersag: 35-årig mor skal blive i arresten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Retslægerådet skal vurdere sagen om kvinden, der er sigtet for at skade sin egen søn, så han blev syg.

SKJERN: En 35-årig mor fra Skjern, der er sigtet for grov vold mod sin egen seksårige søn ved at tappe blod af ham, skal blive i varetægtsfængsel.

Kvinden har frivilligt ladet fængslingen forlænge i endnu fire uger oplyser, oplyser politiet.

Den 35-årige mor til tre blev anholdt i september på mistanke om, at hun gennem seks år har skadet sin egen søn ved at tappe blod fra ham, så han fremstod syg.

Lægerne anede ikke uråd i begyndelsen, og drengen blev diagnosticeret med en meget sjælden form for blodmangel og har i alle sine leveår været inde og ude af sygehuset.

Men i sommer anmeldte børneafdelingen moderen til Ringkøbing-Skjern Kommune, som sendte sagen videre til politiet. Det førte til anholdelsen i september. Siden har kvinden været fængslet, mens politiet har gjort efterforskningen færdig.

- Vi sender nu sagen videre til vurdering hos Retslægerådet, fortæller efterforsker Jes Hvas fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Retslægerådet, der har hjemme i Viborg, skal vurdere hele sagen og tage stilling til spørgsmål, som politiet stiller i forbindelse med efterforskningen. Hvilke spørgsmål, der er stillet, ønsker Jes Hvas ikke at kommentere nærmere på.

Kvinden er undervejs blevet mentalundersøgt, hvilket blandt andet sker for at vurdere hvilken straf, hun kan få, hvis hun bliver dømt skyldig i en kommende straffesag. Retslægerådet skal også forholde sig til mentalundersøgelsen og komme med en udtalelse derom.

Det er uvist, hvornår Retslægerådet kommer med sin vurdering af sagen, men det tager sædvanligvis en rum tid.

Blodtappersag: 35-årig mor skal blive i arresten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce