60-årig kvinde anmeldt for underslæb i millionklassen

Soroptimisterne har meldt en 60-årig kvinde fra deres lokalafdeling i Skjern-Tarm til politiet for underslæb. Arkivfoto: Michael Bager

60-årig kvinde anmeldt for underslæb i millionklassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterforsker en sag om underslæb hos både Soroptimisterne International i Danmark og i lokalafdelingen i Skjern-Tarm.

SKJERN/TARM: Soroptimisterne i Danmark har anmeldt en 60-årig kvinde fra Skjern til politiet for underslæb på omkring en million kroner. Sagen blev meldt til politiet 8. juli i år, oplyser Henning Præstegaard fra lokalpolitiet i Herning, som efterforsker sagen.

Underslæbet skal være begået mod både lokalafdelingen i Skjern-Tarm og mod Soroptimisterne International over en længere periode, fortæller unionspræsident Karen-Lisbet Jacobsen fra Soroptimisterne International i Danmark.

- Det er en meget ulykkelig situation. Det har stået på over et stykke tid, men det er stoppet nu. Og vi har taget forholdsregler, så det ikke kan ske igen, fortæller Karen-Lisbet Jacobsen.

Indsamlede midler går fri

Soroptimist International er et verdensomspændende netværk af kvinder i erhverv, som har 1560 medlemmer i Danmark, hvor man arbejder for kvinders og pigers liv og rettigheder, både i Danmark og internationalt. Det sker blandt andet ved at lave aktiviteter, der samler penge ind til projekterne.

- Det er vigtigt at fortælle, at underslæbet ikke er gået ud over vores indsamlede midler. Det er udelukkende vores formue, der er opsparet via kontingenter, der er berørt af sagen. De, der har givet penge, er ikke berørt og bliver det heller ikke. På den måde er skaden ikke så stor, selvom det selvfølgelig ikke er hensigtsmæssigt, understreger unionspræsidenten til Dagbladet.

Lokalafdeling er berørt

Ifølge Dagbladets kilder er underslæbet for størstedelens vedkommende sket hos Soroptimisterne International i Danmark, men også et underslæb hos lokalafdelingen i Skjern-Tarm indgår i en samlet anmeldelse til politiet.

Hos Soroptimisterne i Skjern-Tarm bekræfter præsident Karen Teglgaard, at der er en sag om underslæb i lokalafdelingen, men hun ønsker ikke at udtale sig om sagen til pressen.

60-årig kvinde anmeldt for underslæb i millionklassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce