39-årig tiltalt for indbrud i 18 biler på én dag

Turister og andre strandgæster kan måske parkere deres biler langs Vestkysten med mere ro i sinden, efter politiet i går anholdt en mand, der har gjort det til en kunst at bryde ind i de parkerede biler. Foto: Jørgen Kirk

39-årig tiltalt for indbrud i 18 biler på én dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 39-årig mand, der blev anholdt i går, er kendt for at bryde ind i biler på strandparkeringspladser.

RINGKØBING-SKJERN: På blot en enkelt dag blev der i april 2017 begået 18 indbrud i biler langs eller nær den jyske vestkyst fra Vestervig i nord til Nr. Nebel i syd.

Den 39-årig mand fra Københavnsområdet, der i går blev anholdt for nye indbrud i biler, er også tiltalt for de 18 indbrud eller forsøg på indbrud, som skete søndag 30. april sidste år.

Det første indbrud skete ved 9-tiden om formiddagen ved Vestervig Kirke, hvorefter turen gik til Vemb, hvor to biler fik knust ruder.

Næste stop var Vedersø Klitvej og kort efter Husby Klitvej. Også Houvig Strand og Søndervig lå på tyvens rute, ligesom Årgab og Bjerregård strande havde besøg.

De sidste indbrud skete på Gammelgabvej ved Lønne og Vesterhavsvej ved Nr. Nebel omkring kl. 19.00 samme aften.

Nægter sig skyldig

Fælles for de 18 indbrud i biler er, at tyven knuste en rude og stjal det af værdi, som han umiddelbart kunne få fat på.

Ganske som ved de mange indbrud, der er sket langs vestkysten hen over sommeren 2018.

Det var især mobiltelefoner, punge med betalingskort og personlige papirer, kontanter, jakker, solbriller og tasker, som den 39-årige stjal sidste år, hvilket ligeledes svarer til de koster, som er blevet taget fra denne sommers indbrud i biler.

Retssagen mod den 39-årige, der nægter sig skyldig i de 18 forhold, begynder ved retten i Herning 23. oktober.

39-årig tiltalt for indbrud i 18 biler på én dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce