3100 gæster så gymnastikopvisning i Skjern

DGI Hovedkredsopvisning i Skjern lørdag. Her er det teen power fra Faster.Foto: Jørgen Kirk

3100 gæster så gymnastikopvisning i Skjern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKJERN: Humøret er højt hos arrangørerne af forårsopvisningen i Skjern, der fandt sted i weekenden. Hele 3100 gæster kiggede forbi Skjern Bank Arena i løbet af de par dage, som opvisningen varede, og det er ikke det eneste, der får humøret op. Både gymnasterne på gulvet og tilskuerne gjorde deres til, at det blev en god oplevelse.

- Det har været fantastisk. Det er simpelthen imponerende, at det kan lade sig gøre at samle så mange mange glade mennesker på et sted. Sammenholdet på gulvet, smittede af på publikum, fortæller Solveig Østergaard fra gymnastikudvalget, der stod bag arrangementet.

I hurtige tal var der 49 hold på programmet. Heraf var der otte efterskoler, og for at gøre statistikken endnu mere komplet var der gymnaster, der var på gulvet op mod fire gange for forskellige hold. Det er gymnaster, der er med på egnshold, og for at være det, skal de også være aktive på lokale hold. Så der var mange spring og serier, der skulle holdes styr på.

Ingen alvorlige skader

Når det handler om gymnastik, går det som regel godt, selvom nogle af springene godt kan få hjertet til at hoppe op i halsen på tilskuerne. Forårsopvisningen var heldigvis forskånet for alvorlige skader hos gymnasterne. Det skader, der opstod, kunne fikses med isposer og kompresbind.

- Hos instruktørerne er der en stor tendens til sikker modtagning. Det er virkelig kvalificerede instruktører, der er med, og som kan tage godt imod, så skader undgåes. Det gælder både på egnshold og lokalhold, forklarer Solveig Østergaard.

Alle var godt tilfredse efter en velafviklet forårsopvisning.

- Det er fedt at nå hertil, men det er også lidt en tom fornemmelse, for hvad så nu? Heldigvis har vi ROFI Centret i næste weekend, siger Solveig Østergaard.

Blandt efterskolerne og egnsholdene vil der være flere gengangere til opvisningen i ROFI Centret, mens der vil være en del nye lokalhold med.

3100 gæster så gymnastikopvisning i Skjern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce