2.000 børn til skolefodbold i Skjern

Knap 2.000 børn skal i denne weekend spille fodbold i Skjern. De kommer primært fra kommunens skoler, men der kommer også deltagere fra Sydslesvig. Arkivfoto: Johan Gadegaard.

2.000 børn til skolefodbold i Skjern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I weekenden løber det årlige skolefodboldstævne i Skjern af stablen. 153 hold melder klar til kamp.

Skjern: Lørdag og søndag går kommunens skolebørn i kamp mod hinanden. Der er nemlig skolefodboldturnering i Skjern med knap 2.000 deltagere. På to dage skal 153 hold spille knap 300 kampe i alt, så der skal en del frivillige til.

- Vi har mellem 200 og 300 frivillige, der hjælper til henover weekenden. Nogle af de frivillige skal dømme fodboldkampene. Vi har også frivillige, der serverer frokost og morgenmad for de andre frivillige, fortæller Lise Juhl Hansen, der er tovholder for turneringen.

Der vil være kampe for alle aldersgrupper, og de deltagende hold går fra 0. til 10. klasse. Hver klasse kan melde ét hold til, og så bestemmer de selv, hvem og hvor mange der skal med.

Dog er der et minimumskrav for antal piger på banen.

Socialt stævne

Lise Juhl Hansen mener ikke, at kampene er det vigtigste ved stævnet. Det handler i stedet om samvær.

- Det er et socialt stævne, hvor det skal være hyggeligt at være med. Det lægger vi stor vægt på. Vi har også lagt pauser ind i kampprogrammet, så der er tid til at være sammen. Der er et hoppeland, og der er opstillet borde til forældrene. Så kan de hygge med kaffe og kage og lære hinanden at kende på en anden måde, siger hun.

Netop fordi stævnet skal være for alle, opfordrer Lise Juhl Hansen til, at de, der ikke skal spille, kommer og hepper på sin klasse.

2.000 børn til skolefodbold i Skjern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce