Vil højst tabe med seks: Esbjerg skifter ud inden match mod Holsted

Niels Kristian Iversen og Esbjerg Vikings skal forsøge at rejse sig mod Holsted efter sidste uges nederlag. Arkivfoto: Ritzau Scanpix

Vil højst tabe med seks: Esbjerg skifter ud inden match mod Holsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver med debut til Kenneth Kruse Hansen, når Esbjerg Vikings møder Holsted Tigers onsdag aften. Han skiftes ind i stedet for Theo Pijper.

Holsted/Esbjerg: Den står på endnu et lokalopgør for Esbjerg Vikings, når holdet møder Holsted Tigers på udebane.

Og Esbjergs holdleder, Tom Paarup Madsen, lægger ikke skjul på, at det bliver en svær match.

- I morgen (onsdag, red.) hedder den forhåbentlig maks. et sekspoints-nederlag, men jeg ser da helst, at vi enten laver en uafgjort eller får en sejr. Det er jo det, vi går efter. Men seks point kan vi lære at leve med, det giver os en god chance for bonuspoint på hjemmebane, siger han.

Holsted startede sæsonen ud med en hjemmesejr mod Slangerup, mens Esbjerg Vikings fik sig noget af en overhaling af sidste års guldvindere, Region Varde, med et nederlag på hele 16 point.

- Der var en god indsats fra kørerne, der var med på holdet den dag, så der var ikke noget at klage over der. Men til sidst løb vi tør for starterne, og det kostede. Et ikke acceptabelt resultat, men en okay acceptabel kampgejst fra holdet, siger holdlederen.

Der er ingen tvivl om, at Holsteds stærkeste kort er, at de har en kører som Nicki Pedersen, der leverer hver gang, og det er en kæmpe trussel for os
Tom Paarup Madsen Holdleder Esbjerg Vikings
Optakt
  • Metal Speedway League
  • Onsdag 18.30
  • Holsted Tigers - Esbjerg Vkings

Debut til C-kører

Selvom Tom Paarup Madsen altså var nogenlunde tilfreds med sidste match, så har han alligevel ændret lidt på tingene.

- Vi har lavet lidt ændringer på holdet ved at tage Kenneth Kruse Hansen ind i stedet for Theo Piber. Det, er jeg helt sikker på, vil forstærke os som hold. Derudover skal vi have lidt mere kørerskarphed. Vi har en del kørere, som ikke har kørt så meget op til sæsonstart, men forhåbentlig så begynder det at hjælpe på det nu, siger han.

Det bliver den 31-årige C-kørers debut for Esbjerg Vikings.

Men der er også fokus på specielt én af kørerne hos modstanderen.

- Der er ingen tvivl om, at Holsteds stærkeste kort er, at de har en kører som Nicki Pedersen, der leverer hver gang, og det er en kæmpe trussel for os, siger Tom Paarup Madsen.

Holsted sluttede sidste sæson af med en tredjeplads i superfinalen, mens Esbjerg endte sidst i ligaen og dermed ikke var kvalificeret til finalen.

Vil højst tabe med seks: Esbjerg skifter ud inden match mod Holsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce