Tilfreds Riddersholm: Jeg er meget fortrøstningsfuld

Glen Riddersholm var tilfreds med præstationen i torsdagens træningskamp på udebane mod Malmø FF, men cheftræneren kunne nu godt have sig noget mere effektivitet i afslutningerne. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Tilfreds Riddersholm: Jeg er meget fortrøstningsfuld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE tabte godt nok torsdagens træningskamp på udebane mod svenske Malmø FF med 2-1, men på mange områder var cheftræneren alligevel fint tilfreds med præstationen.

SØNDERJYSKE: Fodboldspillerne fra SønderjyskE tog for bare tre dage siden fat på forberedelserne til den nye sæson, mens Malmø FF om bare halvanden uge genoptager deres turnering.

- Jeg må da indrømme, at jeg nok lidt have frygtet, at vi skulle til Malmø og have ørerne i maskinen. Det er en af de største klubber i Skandinavien, så vi var jo godt klar over, at det var en ordentlig mundfuld, men vi slap fint igennem det.

Så jo, SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm var overordnet set fint tilfreds med indsatsen, selvom træningskampen altså endte med at nederlag på 2-1 (2-0).

- Kampen var meget brugbar for os. Den viste, at når vi holder os til aftalerne, har modstanderen svært ved at spille sig frem til de helt store chancer. Bryder vi ud af det, kan det gå galt.

Malmø scorede to mål i første halvleg, mens SønderjyskE, der skiftede hele holdet i pausen, fik reduceret 20 minutter efter pausen, hvor der blev lavet et straffespark på Marco Rojas. Rutinerede Johan Absalonsen omsatte den store mulighed til en scoring.

- Men jeg vil sige, at vi også skal lære at blive mere effektive. Vi havde mange gode og store muligheder i løbet af kampen, så vi er derhenne, hvor vi nok burde have scoret i hvert fald et par mål mere, vurderede Glen Riddersholm.

Nyerhvervelserne Patrick Banggaard og Rilwan Hassan spillede begge en halvleg, og de gjorde det fint.

- Men generelt var det bestemt godkendt, og så fik vi set alle vores spillere i aktion, så på alle måder var det fint. Rent fysisk er vi endnu ikke, hvor vi skal være, men det er meget naturligt. Vi har stadig en del træningskampe, men vi er på rette vej.

25 spillere i aktion

SønderjyskE spillede første halvleg med Sebastian Mielitz, Kees Luijckx, Patrick Banggaard, Justin Plautz, Alexander Bah, Rasmus Vinderslev, Christian Greko Jakobsen, Eggert Jonsson, Marco Rojas, Rilwan Hassan og Mart Lieder, mens opstillingen i anden halvleg hed Nikola Mirkovic, Jeppe Simonsen,Stefan Gartenmann, Joao Pereira, Nicholas Marfelt, Victor Mpindi Ekani, Marco Rojas, Eggert Jonsson, Danny Amankwaa, Johan Absalonsen, Senad Jarovic.

Desuden blev der også spilletid til Ajvas Redzepi, Nazifi Yahaya og Steffen Svenningsen. Sidstnævnte havde i øvrigt en stor chance for at udligne til 2-2 i slutfasen i Malmø, men Svenningsens forsøg gik i sidenettet.

Næste udfordring for SønderjyskE's superligamandskab, der indleder turneringen søndag den 14. juli hjemme mod Randers FC, er en kamp mod Kolding Boldklub i anledning af klubbens 100 års jubilæum. Den kamp spilles i Kolding på lørdag kl. 11.00.

Tilfreds Riddersholm: Jeg er meget fortrøstningsfuld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce