Sverige slår Tyrkiet og holder liv i oprykningshåb

Andreas Granqvist (til venstre) jubler efter at have bragt Sverige foran 1-0 på straffespark mod Tyrkiet.

Sverige slår Tyrkiet og holder liv i oprykningshåb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med et mål på straffespark slog Sverige Tyrkiet på udebane. Svenskerne kæmper derfor stadig med om oprykning.

Sveriges drøm om at rykke op i Nations Leagues øverste lag lever stadig.

Lørdag slog svenskerne Tyrkiet med 1-0 på udebane. Danmarks naboer har derfor stadig mulighed for at fravriste Rusland, der lige nu ligger øverst i gruppen, pladsen i det fine selskab.

Det vil dog kræve en svensk sejr, når holdet tirsdag på eget græs møder russerne i den sidste runde af kampe. Sker det, vil Sverige og Rusland være à point, men svenskerne vil rykke op med en bedre indbyrdes statistik.

Mens det endnu er uklart, hvem der rykker op fra gruppen, står det klart, at Tyrkiet med lørdagens resultat rykker ned i Nations Leagues tredje lag.

Både Sverige og Tyrkiet formåede at spille sig til flere store chancer i lørdagens kamp, men der skulle gå 70 minutters spilletid, før svenskerne fik prikket hul på bylden.

Marcus Berg blev nedlagt i feltet, og det fik dommer István Kovács til at dømme straffespark. Det omsatte anfører Andreas Granqvist til mål, og så var Sverige foran 1-0.

Med udsigterne til at rykke ned sendte tyrkerne alt mod det svenske mål. Men det lykkedes dem ikke at passere Robin Olsen, og de måtte slukørede gå fra banen som nedrykkere.

Færøerne var også i aktion i Nations League lørdag. Lars Olsens tropper, der er placeret i turneringens fjerde og laveste lag, tabte 0-2 til Aserbajdsjan på udebane.

Nederlaget slukkede færingernes håb om oprykning. Deres gruppe føres af Kosovo, som lørdag vandt 5-0 over Malta.

Sverige slår Tyrkiet og holder liv i oprykningshåb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce