SønderjyskE efter to nederlag: Skal ryste finalenerverne af sig

SønderjyskE mangler stadig at vinde i finaleserien, hvor holdet er bagud med to. Det bliver altså en hård og vigtig udebanekamp tirsdag aften. Arkivfoto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix 2018

SønderjyskE efter to nederlag: Skal ryste finalenerverne af sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE er bagud med to mod Rungsted i finaleserien. Hvis holdet skal vinde næste kamp, så skal der styr på nerverne og gang i spillet foran modstanderens mål, mener Steffen Frank.

SønderjyskE: Først skulle SønderjyskE finde formen i kvartfinalen mod Rødovre, så fræsede de nærmest over Aalborg og semifinalen, men nu ser det ud til, at der igen er lidt grus i maskineriet. For efter de første to kampe i finaleserien er SønderjyskE bagud med to til Rungsted.

- Selvfølgelig møder vi en god modstander, det har vi vidst fra start af, men vi har heller ikke ramt det niveau, vi har gjort i slutspillet op til finaleserien. Det er som om, vi har været for nervøse for, at vi var i en finale og været bange og tænkt for meget over det, siger SønderjyskE-forward Steffen Frank om de to første nederlag.

Hvordan kommer man ud af denne her nervøsitet?

- Nu har vi trænet og set lidt video fra kampen og snakket igennem, hvor vi laver fejl, og de laver mål. Så tager vi derover i morgen (tirsdag, red.), og spiller den kamp som en ny kamp. Det er stadig en lang serie, selvom det står 2-0. Vi prøvede det mod Rødovre. Det, der skal ændres, er de små fejl, vi selv laver, og så skal vi til at være bedre foran deres mål. Det er ikke nok, vi kun har en 15-20 skud på en hel kamp, det vinder man ikke hockeykampe på, siger han.

Optakt
  • Ishockey
  • Finale, kamp tre
  • Tirsdag klokken 20.30
  • Rungsted - SønderjyskE
  • JV tipper: 2-3
  • Stillingen i serien er 2-0 til Rungsted

Forskel på Rødovre og Rungsted

Selvom SønderjyskE i kvartfinaleserien beviste, at holdet formår at komme tilbage, så må der være forskel på at have Rødovre som modstander kontra grundspillets nummer et.

Steffen Frank er dog ikke helt enig.

- Der er ikke nogen lette modstandere i den her liga. Det giver os selvfølgelig tro, at vi har vist tidligere i slutspillet, at vi kan komme tilbage i en serie, hvis vi holder os til vores systemer, og minimerer vores fejl. Så kan det godt være, at Rungsted har været lidt skarpere til at straffe os, end Rødovre var. Men Rødovre var også et godt hold, og dengang var vi også virkelig pressede med ryggen mod muren. Så vi skal bare tænke en kamp ad gangen, selvom det lyder lidt kedeligt, siger forwarden.

SønderjyskE efter to nederlag: Skal ryste finalenerverne af sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce