Silkeborg henter spiller i Rangers


Silkeborg henter spiller i Rangers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superliga-klubben Silkeborg IF har fået papir på den 19-årige danske midtbanespiller Nicolaj Køhlert, der kommer til klubben fra Glasgow Rangers.Efter et par ugers succesfuld prøvetræning, har Silkeborg IF og talentfulde Nikolaj Køhlert nu fået papir på hinanden. Den 19-årige midtbanespiller skifter dermed den skotske storklub Glasgow Rangers ud med Superligaen og en aftale med Silkeborg frem til sommeren 2015.

? Jeg er utrolig glad for, at de sidste formaliteter nu er faldet på plads, så jeg kan få samlet tankerne om min fremtid her i SIF. Når man prøver kræfter med udlandet og klubber som Liverpool og Rangers i så ung en alder, som jeg har gjort, begynder det at trække i én for at opnå spilletid på et førstehold. Derfor er mit første mål også at arbejde mig frem imod Superligaminutter her i Silkeborg. Jeg er allerede faldet godt til i truppen, og det pasningsorienterede ?SIF-spil? passer perfekt til mig, siger Nicolaj Køhlert.

Midtbanemanden har fået sin fodbold

opdragelse i Esbjerg, men som 16-årig skiftede han til Liverpool. Her slog han dog ikke igennem, og han rejste derfor videre til Glasgow Rangers. Nu er teenageren tilbage i Danmark, hvor Silkeborg-træner Troels Bech ser frem til at få ham under sine vinger.

? Nicolaj er en talentfuld spiller, der med sine kun 19 år har et godt overblik og spiller hurtigt ? også fremad banen. Der er gode perspektiver i ham, når han som alle andre nye i klubben har fået tid til at tilpasse sig og i særdeleshed har vænnet sig til at spille med fuldvoksne seniorspillere. Vi har været glade for det, han viste til prøvetræningen, og nu ser vi sammen fremad, forklarer cheftræner Troels Bech.

Nicolaj Køhlert, der har spillet 34 kampe på diverse danske ungdomslandshold, kommer til Silkeborg på en fri transfer.

Silkeborg henter spiller i Rangers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce