Ribe-Esbjerg henter ligaens bedste målmand

Tim Winkler kommer med stor sandsynlighed til at danne målmandsduo i Ribe-Esbjerg HH sammen med Jonas Hansen, der dog er udenfor med en hjernerystelse i øjeblikket.
Foto: Scanpix/Claus Fisker

Ribe-Esbjerg henter ligaens bedste målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestjyderne fortsætter oprustningen med tilgangen af Tim Winkler, der er kåret til efterårets keeper i ligaen.

Så blev det officielt.

Som JydskeVestkysten kunne fortælle allerede mellem jul og nytår, henter Ribe-Esbjerg HH målmand Tim Winkler hos ligarivalerne fra HC Midtjylland.

Klub og spiller er blevet enige om en treårig kontrakt.

- Jeg glæder mig voldsomt til at komme "hjem". Jeg synes, at Ribe-Esbjerg har gang i noget rigtig. rigtig spændende - og det vil jeg gerne være en del af, lyder meldingen fra den 31-årige målmand.

Tim Winkler spillede i en lang årrække i Skjern Håndbold, men skiftede i sommeren 2014 til HC Midtjylland. Han har dog hele tiden boet i Esbjerg, og derfor har et skifte til Ribe-Esbjerg også hele tiden været nærliggende.

- Vi har talt sammen tidligere, men nu er tidspunktet det rigtige. Rent sportsligt er det super fedt, og også rent familiemæssigt passer det storartet, siger Tim Winkler, der sammen med kæresten har en datter på 15 måneder.

- Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange timer jeg har tilbragt i en bil i de sidste mange år, men det er helt vildt. Fremover kan jeg tage cyklen på arbejde, så det ser jeg selvfølgelig også frem til.

Og det er en rigtig god keeper, Ribe-Esbjerg har skrevet kontrakt med. Faktisk er Tim Winkler lige blevet kåret til efterårets keeper i ligaen.

Derfor har Claus Uhrenholt, der er både cheftræner og sportschef i Ribe-Esbjerg HH, også rigtig store forventninger til sin nye målmand.

- Tim har prøvet det hele og været førsteholdsmålmand i mange sæsoner. Han ved, hvad der skal til. Han er en rigtig vindertype, og så er der ingen tvivl om, at han vil passe rigtig godt ind i vores trup, mener Claus Uhrenholt.

Tim Winkler tror, at Ribe-Esbjerg HH på sigt kan komme til at spille med i toppen af dansk håndbold.

- Det er en klub i god gænge, og det er et område, hvor folk er gode til at bakke op. Det hele er selvfølgelig sjovest, når det går godt, så mit håb er, at jeg kan være med til at løfte håndbolden i Ribe-Esbjerg, siger Tim Winkler.

Ribe-Esbjerg henter ligaens bedste målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce