Ribe-Esbjerg er opsat på ny aftale med målmandshelt

En del tyder på, at Søren Haagen, der bliver 45 år i næste måned, fortsætter i Ribe Esbjerg HH i den kommende sæson. Foto: Ole Nielsen

Ribe-Esbjerg er opsat på ny aftale med målmandshelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportschef Sune Agerschou vil holde på bundrutinerede Søren Haagen, der selv er positivt indstillet, og så er klubben tæt på at forlænge med slovenske Miha Zvizej.

Torsdag aften blev målmand Søren Haagen den helt store helt, da han reddede et straffekast efter tid i kampen mod Skanderborg.

Haagens redning betød, at Ribe-Esbjerg spillede uafgjort 25-25 og sikrede sig et meget værdifuld point i bestræbelserne på at sikre sig en plads i slutspillet.

Og faktisk er den sportslige ledelse i Ribe-Esbjerg HH så tilfreds med 44-årige Søren Haagen, at de meget gerne vil have ham til at fortsætte i klubben i den kommende sæson.

- Vi håber meget på, at det hele falder i hak, men vi har en god dialog omkring det, fortæller sportschef Sune Agerschou.

Søren Haagen er lærer på en privatskole i Svendborg, og han har i øjeblikket fuldt skema. Det betyder, at han langt fra kan deltage i samtlige træninger.

- Jeg satser på, at vi får enderne til at nå sammen inden alt for længe, for Haagen har virkelig gjort det godt. Han har gjort en forskel og været vores bedste målmand.

- Og så er det jo ligegyldigt, om man er 18 eller 44 år.

Og heldigvis for Ribe-Esbjerg HH er Søren Haagen positivt indstillet.

- Jamen, det er da dejligt, at de gerne vil tale med mig, så vi må jo mødes en dag, siger han med et stort grin.

- Nej, jeg nyder virkelig at spille håndbold. Jeg synes, det er rigtig sjovt.

Vigtigt med kontinuitet

Desuden er der en ny kontrakt med slovenske Miha Zvizej i støbeskeen.

- Vi skiftede rigtig meget ud op til denne sæson. Det skal vi helst ikke ud i igen, så for os er det vigtigt med noget kontinuitet, og derfor giver det også god mening at holde på Miha, mener Sune Agerschou.

- Han er topprofessionel, og han kæmper altid 100 procent.

Men Ribe-Esbjerg slipper nu ikke helt for at skifte ud i truppen, da Nikolaj Enderleit og Jonas Tidemand, der fik rødt kort i den vanvittige afslutning mod Skanderborg, skifter til henholdsvis TTH Holstebro og Skjern Håndbold.

- Vi ville gerne have beholdt dem begge, men sådan gik det desværre ikke.

Ribe-Esbjerg spiller næste ligakamp mandag den 4. marts på udebane mod formstærke Nordsjælland Håndbold.

Ribe-Esbjerg er opsat på ny aftale med målmandshelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce