Pres på Esbjerg Vikings før hæsblæsende aften i speedwayligaen

Esbjerg-holdleder Tom Paarup, til venstre, ses her sammen med stjernekørerne Niels-Kristian Iversen og holdkaptajn Bjarne Pedersen. Onsdag aften er der behov for en succesoplevelse, når de forsvarnede mestre fra Region Varde Elitesport kigger forbi Granly Speedway Arena. Foto: Martin Ravn

Pres på Esbjerg Vikings før hæsblæsende aften i speedwayligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En top tre-placering. Sådan lød målsætningen fra Esbjerg Vikings forud for sæsonen, men sæsonens første to matcher har kastet store nederlag af sig. Onsdag kommer mestrene fra Region Varde på besøg. Formstærke Holsted skal til Fjelsted, mens Grindsted ude møder Slangerup.

Onsdag aften er der fuldt program i speedwayligaen.

Og selvom det stadig er tidligt på sæsonen, er der lagt op til en hæsblæsende aften. Mest pres er der på Esbjerg Vikings, der blev sidst i ligaen i fjor og som har fået en skidt start på denne sæson med store nederlag ude mod Region Varde og Holsted.

Onsdag kigger de forsvarende mestre fra Region Varde forbi Granly Speedway Arena, og Esbjerg-holdleder Tom Paarup Madsen har foretaget ikke mindre end tre ændringer på sit hold.

- Vi har rystet posen, og jeg tror på, at vi har en god chance med Region Varde, siger Madsen, der denne gang har polske Artur Czaja, nyankomne Jonas Jeppesen og Jonas Knudsen på holdet sammen med Mathias Nielsen og en garvet topduo bestående af Niels-Kristian Iversen og Bjarne Pedersen.

Og Iversen, der på lørdag skal deltage i sæsonens første løb i grandprix-serien, glæder sig.

- Nu har vi været på udebane to gange, og nu trænger vi også til at komme hjem på vores egen bane, så jeg satser på, at vi kan få sat lidt point ind på kontoen. Det kræver, at vi er i stand til at levere.

Hos Region Varde har holdleder Steven Andersen ikke haft de store overvejelser omkring sin holdopstilling. Der er genvalg til alle mand, og det er altså igen med stærke folk som Michael Jepsen, Mads Korneliussen og Mikkel Bech, der tidligere i karrieren kørte for netop Esbjerg.

Holsted, der har åbnet sæsonen med to sikre sejre, skal en tur til Fjelsted, og her har holdleder Lars Munkedal også givet genvalg hele vejen rundt.

Endelig er der også lagt op til fin speedwayaften i Slangerup, hvor Grindsted med Hans Andersen i spidsen kommer på besøg. De to hold har allerede mødt hinanden en gang i denne sæson, og den match sluttede 42-42.

Onsdagens tre ligamatcher begynder alle kl. 18.30.

Pres på Esbjerg Vikings før hæsblæsende aften i speedwayligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce