Ny angriber til SønderjyskE

Philip Zinckernagel fra FC Helsingør - her i kamp med Bror Blume fra Lyngby Boldklub i en 1. divisionskamp sidste sæson - skifter nu til SønderjyskE. Den unge angriber står noteret for knap 100 kampe i 1. division og seks u-landskampe fordelt på U18 og U20.
Foto: Anders Kjærbye, Scanpix

Ny angriber til SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE har skrevet en kontrakt på tre et halvt år med den unge angriber Philip Zinckernagel, der kommer til Haderslev-klubben fra 1. divisionsklubben FC Helsingør.

Selv om SønderjyskE kun skal koncentrere sig om superligaen efter det uheldige exit i Europa League, bliver holdet nu styrket frem mod de kommende kampe.

Sønderjyderne præsenterer tirsdag 21-årige Philip Zinckernagel som ny mand i SønderjyskE-trøjen. Den unge offensivspiller kommer til fra FC Helsingør og har skrevet under på en kontrakt på tre et halvt år, efter han mandag bestod lægetjekket i Haderslev-klubben.

Zinckernagel har fået sin fodboldopdragelse i KB og FC Nordsjælland, men skiftede i sommeren 2013 til HB Køge, inden turen gik videre til FC Helsingør sidste sommer. Her havde han egentligt kontrakt frem til sommeren 2017, men nu skifter sjællænderen altså Helsingør og 1. division ud med SønderjyskE og superligaen.

- Vi har fulgt ham over en længere periode fra hans tid i HB Køge og til FC Helsingør, hvor hans karriere for alvor har taget fart. Han har i Helsingør spillet mest som angriber, men han kan spille alle de offensive positioner. Det, han har lagt afgørende på sit spil, er, at han nu leverer både mål og assister. Han er teknisk velfunderet, rigtig god til at finde rum og har samtidig et godt blik for spillet, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse.

Sportschefen mener, at de med Zinckernagel får en anden type spiller, end det truppen aktuelt indeholder.

- Zinckernagel er en anden type spiller i forhold til de spillere, som vi har i dagens trup, og det giver os dermed også flere muligheder i vores forskellige opstillinger til kampene. Han er en spiller, som vi forventer os meget af, siger Haysen.

Philip Zinckernagel scorede tre mål for FC Helsingør i sidste sæson, mens det i denne sæson er blevet til to mål i de første seks runder for det nordsjællandske tophold. Han scorede senest i weekenden, da FC Helsingør led sæsonens første nederlag.

Han har seks u-landskampe på sit cv. Senest var han på U20-landsholdet i 2013.

Zinckernagel var sidste sommer på en prøvetræning i AaB, uden det kastede en kontrakt af sig, men nu får han altså sin første superligakontrakt i SønderjyskE.

Ny angriber til SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce