Ny Søren Haagen-aftale: Den gamle tager en tørn mere

Da Søren Haagen i marts fyldte 45 år, var JydskeVestkysten på plads med en kagemand til fødselaren. Vi kommer gerne igen, når Haagen fylder 50 år. Hans nye kontrakt med Ribe-Esbjerg er dog etårig. Foto: Chresten Bergh

Ny Søren Haagen-aftale: Den gamle tager en tørn mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fleste elitesportsfolk har for længst indstillet karrieren, når de er i midten af fyrrerne, men det gælder ikke for veteranmålmand Søren Haagen. Han er frisk på endnu en sæson i Ribe-Esbjergs mål.

For knapt et par måneder siden fyldte håndboldmålmand Søren Haagen 45 år, men veterankeeperen har stadig masser af lyst til at spille med på højt niveau.

Og Haagen og Ribe-Esbjerg HH er netop nået til enighed omkring en kontrakt for den kommende sæson, hvor vestjyderne udover Søren Haagen har keeperne Tim Winkler, der har været skadet i hele denne sæson, og Søren Rasmussen på kontrakt.

Sportschef Sune Agerschou glæder sig over, at det er lykkedes at få en aftale strikket sammen med Haagen, der arbejder som lærer på en privatskole.

- Vi har fundet en god løsning, hvor Søren går ned i tid som lærer. Det betyder, at han kan deltage i nogle flere af vores træninger. Søren har haft en god sæson, og han har flere gange været kampafgørende. Selvom han efterhånden er godt oppe i årene, har han leveret varen i flere sæsonen i træk.

Lang håndboldpause

Søren Haagen, der tidligere i karrieren var på landsholdet og omkring storklubber som Flensburg-Handewit og Kiel, indstillede egentlig håndboldkarrieren helt tilbage i 2004 på grund af en bindevævssygdom, men i 2014 var han pludselig tilbage. Og efterfølgende er det så gået slag i slag med ophold i GOG, Mors-Thy, KIF Kolding og Ribe-Esbjerg HH, der i denne sæson lige akkurat missede slutspillet.

Det vil Haagen gerne være med til at ændre på i næste sæson.

- Jeg håber, at vi i næste sæson vil kunne se en positiv udvikling af holdet, som betyder, at vi kan komme lidt højere op i tabellen. Og så er jeg simpelt hen bare rigtig glad for, at jeg har forlænget min aftale med endnu en sæson og kan fortsætte i den by, hvor jeg spillede som ungdomsspiller.

Ny Søren Haagen-aftale: Den gamle tager en tørn mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce