Nu er Kolding IF favorit

Wingback Morten Hansen (til højre) har scoret i de første to divisionskampe for Kolding IF i denne sæson. Arkivfoto: Ole Nielsen

Nu er Kolding IF favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter blot to runder i 1. division skal oprykkeren Kolding IF vænne sig til rollen som favorit.

KOLDING: Efter blot to spillerunder i 1. division er verden vendt op og ned for Kolding IF.

Oprykkeren er diverse bookmakeres klare favorit, når der søndag klokken 15 er hjemmekamp mod Roskilde.

Vurderingen skyldes vel primært, at Kolding-cheftræner Anders Jensen tilsyneladende havde noget at have optimismen i, da han inden sæsonstart udtalte til JydskeVestkysten, at han håbede, at Kolding IF kunne etablere sig i den bedste halvdel af næstbedste fodboldrække.

Sejre i de to første kampe bakker op om den udmelding. Kolding vandt premieren mod Hvidovre med 2-1, mens udekampen mod Næstved gav en overraskende sejr på 2-0. Gejsten fra sidste sæson er i den grad intakt inden søndagens kamp på Kolding Stadion.

Roskilde skuffede

Roskilde har fået en skuffende sæsonstart med blot et enkelt point i de første to kampe, så midtugens pokalkamp mod Nordfalsters Forenede Boldklubber var en kærkommen lejlighed til at få en succesoplevelse. Roskilde vandt kampen med 7-1 mod holdet fra Lolland-Falster-serien.

I 1. division indledte sjællænderne med et nederlag på 0-3 i Viborg, og hjemmekampen mod oprykkeren fra Skive gav blot et enkelt point. Den kamp endte 1-1. I det 89. minut sørgede Monday Etim med sin udligning for, at søndagen blev blot en lille smule tålelig for Roskilde.

Derfor blev livet som undertippet ikke en permanent tilstand for Kolding IF.

I dag er hjemmeholdet favorit.

Nu er Kolding IF favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce