Mikael Rynell skifter fra EfB til Vejle

EfB's Mikael Rynell, til venstre, skifter til Vejle med øjeblikkelig virkning. Også Gunnar Heidar Thorvaldsson er på vej væk.

Mikael Rynell skifter fra EfB til Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Der er rigtig god logik i, at EfB igennem længere tid ivrigt har forsøgt at skille sig af med de løntunge spillere i truppen, som ikke er i nærheden af en plads i startopstillingen.

Det handler om Gunnar Heidar Thorvaldsson, Jones Kusi-Asare og Mikael Rynell.

Og ifølge JydskeVestkystens oplysninger er det nu lykkedes for EfB at slippe af med svenske Mikael Rynell.

Vejle Boldklub fra 1. division har nemlig bidt på krogen og i første omgang lejet 28-årige Rynell frem til årsskiftet.

I Vejle er Rynell udset til at vikariere for svensk-italienske Valentino Lai, der blev ankelskadet i vejlensernes pokalkamp i sidste uge mod Silkeborg.

Esbjerg hentede Mikael Rynell i Herfølge for to år siden, hvor han var anfører og holdets største profil, men han har altså ikke formået at slå til i den bedste række.

Det er bare blevet til i alt 23 kampe, hvoraf langt, langt de fleste har været som indhopper. I denne sæson er det faktisk kun blevet til et enkelt spilleminut i de første syv kampe. 

- Han skal til at have spilletid, og han er ikke en mand, som vi tror på i vores startopstilling, fortæller EfB’s sportsdirektør Niels Erik Søndergård.

Og måske lykkes det også for esbjergenserne at få afsat islandske Gunnar Heidar Thorvaldsson, inden transfervinduet smækker i natten til onsdag.

Thorvaldsson, der har været til flere prøvetræninger i de seneste måneder, skulle være tæt på et skifte til en norsk klub.

- Vi mangler stadig nogle detaljer i den aftale, så nu må vi, hvad det ender med, men jeg har en god fornemmelse. Det kunne godt falde på plads ret hurtigt, vurderer Niels Erik Søndergaard, der ikke ønsker at afsløre navnet på den norske klub.

Mikael Rynell skifter fra EfB til Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce