Matchvinder Steffen Frank: Troen har været der hele tiden

Så har SønderjyskE nedlagt Rødovre - og nu gælder det så en semifinaleserie. Foto: Thomas Sjørup /Ritzau Scanpix)

Matchvinder Steffen Frank: Troen har været der hele tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den erfarne forward afgjorde igen tingene til sit holds fordel. Assistenttræner vurderer, at SønderjyskE tager masserf af selvtillid med ind til den kommende semifinaleserie.

ISHOCKEY - SØNDERJYSKE: Der var naturligvis stor glæde i SønderjyskE-lejren, da de lyseblå tirsdag aften havde vundet 1-0 i Rødovre og nappet billetten til en semifinaleserie med 4-2 i kampe.

Steffen Frank scorede kampens enlige mål, og den erfarne forward sørgede også for den afgørende scoring, da SønderjyskE tidligere i serien vandt en vigtig overtidssejr i Rødovre.

- Vi er videre, og det er godt nok dejligt. Vi har været slemt udfordret i denne her serie og var jo nede med 2-0 i kampe, så stor ros til Rødovre. De har fightet hele vejen igennem, og det gjorde de også i den her kamp. De gav alt, hvad de havde, men vi fik den hevet hjem, så det er fantastisk, mente Steffen Frank.

- Vi er en del spillere på holdet, som efterhånden har spillet slutspil rigtig mange gange, og derfor har vi troet på det hele vejen igennem. Det havde for alvor været kriminelt, hvis vi var kommet bagud 3-0 i kampe, men vi fandt tilbage til vores spil og det hårde arbejde - og nu er vi videre.

Også assistenttræner Søren Nielsen var vældig godt tilfreds med udfaldet af kampen.

- Det er en stor styrke at vinde fjerde kamp i træk i slutspillet, men det har vi formået, og det synes jeg siger meget om dette hold. Det er nogle gode gutter hele vejen rundt, sagde assistenttræneren.

Men tirsdagens 1-0-sejr var ikke lige prangende, men det levede Søren Nielsen nu alligevel ganske fint med.

- Den fjerde sejr er altid den vanskeligste at hive i land. Vi har spillet bedre i de tre foregående kampe, men det er uden betydning. Vi er en runde videre i slutspillet - og så er alt andet sådan set ligegyldigt.

Der var stor ros til SønderjyskE-defensiven, hvor der blandt andet blev arbejdet stenhårdt i undertal, og så stod Patrick Galbraith jo en super fin kamp.

- Ja, det må man sige, at de godt kunne være bekendt. Det var en fornøjelse, og det er klart, at vi nu går ind i semifinaleserie med masser af tro på tingene. Vi er på ingen måde tilfredse endnu.

Matchvinder Steffen Frank: Troen har været der hele tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce