Lyncomeback åbner landsholdsdør på klem for Jacob Holm

Jacob Holm håber at trække i den rød-hvide landsholdstrøje i oktober efter sit lyncomeback for Füchse Berlin. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lyncomeback åbner landsholdsdør på klem for Jacob Holm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere Ribe-Esbjerg-spiller, Jacob Holm, fik i weekenden comeback for Füchse Berlin efter en knæoperation. Venstrebacken håber på landsholdsudtagelse i oktober.

COMEBACK: Egentlig pegede de bedste prognoser på et comeback i kampen mod Stuttgart på lørdag, men Jacob Holm snød prognoserne.

Den danske venstreback fik efter en knæskade comeback for Füchse Berlin, da det tyske hold i søndags besejrede Frisch auf Göppingen med 28-25 på udebane.

- Jeg kom ind og fik et kvarter, så det er ved at være på 100 procent igen. Jeg satser også på at være med i weekenden, siger Jacob Holm på telefon fra Berlin.

Den tidligere Ribe-Esbjerg-spiller scorede tre mål på tre forsøg, og han fortæller, at det er planen at optrappe spilletiden de kommende uger.

- Der er ingen tvivl om, at det stadig ikke er på 100 procent, og jeg vil nok ikke kunne spille 60 minutter på fuld smadder endnu. Jeg satser på, at det bliver lidt det samme i weekenden, og så håber jeg på, at jeg i næste weekend i Lemgo vil kunne begynde at få lidt større indhop. Indtil nu er genoptræningen bare gået fremad fra dag til dag, og det føler jeg, det bliver ved med, siger Jacob Holm.

- Jeg er glad for, det er gået så hurtigt. Der er gået tre uger fra operationen, til jeg kunne spille igen. Det er hurtigt af en meniskskade, så jeg er glad for, at genoptræningen er gået så hurtigt. Jeg fik at vide, at det kunne tage op til seks uger.

Landskampe i oktober

Det danske landshold samles i slutningen af oktober, og Jacob Holm håber at overbevise landstræner Nikolaj Jacobsen om, at hans navn skal være på listen over de spillere, der bliver udtaget til kampene mod Frankrig samt vinderen af Norge-Spanien i Bygma Cup, der spilles i Aarhus og Aalborg den 24. og den 26. oktober.

Holm har været i kontakt med landstræneren i løbet af sensommeren og efteråret.

- Jeg skrev både med Nikolaj, da jeg blev skadet og opereret, og så skrev jeg kort med ham efter kampen i weekenden, så jeg tænker, at hvis jeg gør det godt, så er der en mulighed for at blive udtaget til de kampe, siger Holm.

- Vi er jo mange om buddet, men der er i hvert fald mulighed for det, hvis jeg gør det godt i kampene.

Jacob Holm er gået glip af et par pokalkampe samt tre Bundeligakampe. Uden Holm på holdkortet tabte Füchse to af sine tre første kampe i Bundesligaen, hvor berlinerne ligger på ottendepladsen med fire point efter fire kampe.

Lyncomeback åbner landsholdsdør på klem for Jacob Holm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce