Luijckx tilbage i startopstillingen: - I næste uge taler vi om fremtiden

Kees Luijckx (i lyseblåt) spillede en solid kamp mod Sory Kaba og FC Midtjylland. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Luijckx tilbage i startopstillingen: - I næste uge taler vi om fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hollandske Kees Luijckx var begejstret over at være tilbage i SønderjyskE's startopstilling. I næste uge håber han på at være klogere omkring sin rolle på holdet i resten af sæsonen.

SønderjyskE: Der var en pæn overraskelse i midterforsvaret, da SønderjyskE's startopstilling til kampen mod FC Midtjylland blev præsenteret. Kees Luijckx, der har været bænket i alle kampe indtil nu, var tilbage. I midterforsvaret sammen med Patrick Banggaard.

Og det var hollænderen, der for et par uger siden ytrede, at han kiggede sig om efter en ny klub, naturligvis glad for.

- Jeg var meget begejstret for det. Det var ikke en toppræstation, men det er også svært at forvente meget mere, når jeg ikke har spillet i lang tid. Jeg havde nogle andre drømme for i dag. Jeg er selvfølgelig ikke glad for, at vi tabte, men jeg er glad for at spille igen, sagde han efter kampen.

Han ved endnu ikke, om han skal forvente at spille en større rolle i de kommende måneder.

- Jeg håber, at min situation har ændret sig, men vi har ikke talt om det endnu. Det er kun to dage siden, jeg fandt ud af, at jeg skulle starte inde, så vi har ikke talt om fremtiden. Det gør vi i næste uge, tror jeg. Så taler vi om, hvad begge parter forventer i resten af sæsonen, sagde hollænderen.

Ud af skuffelsen

Glen Riddersholm forklarede efter kampen mod FC Midtjylland, at Luijckx i den seneste uge har gjort det godt.

- Som jeg har sagt hele tiden, så er han en dygtig forsvarsspiller, som vi er glade for. Han leverede en rigtig fin kamp mod OB i reserveholdskampen i mandags. Han er begyndt at fokusere på at komme ud af skuffelsen og arbejde løsningsorienteret i forhold til at arbejde sig ind på holdet. Han leverede en rigtig fin kamp i dag, sagde SønderjyskE-cheftræneren, der understregede, at han tror på Kees Luijckx.

- Hvis jeg ikke troede på Kees, så havde han ikke spillet i dag. Det havde været et dårligt valg. Så havde jeg brugt spilletiden på andre spillere.

Riddersholm afviste, at Luijckx' comeback handlede om, at han har været utilfreds med forsvarets præstationer i de seneste kampe.

- Der ligger det i det, at jeg valgte en defensiv kamp. Gartenmann kender højre back, hvor han har spillet godt. Vi spillere færre korte og flere lange afleveringer, og derfor har vi et fint bid i kampen i første halvleg.

Luijckx tilbage i startopstillingen: - I næste uge taler vi om fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce