Lindegaard tabt for KFC?


Lindegaard tabt for KFC?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Keeper: Mere og mere tyder på, at Anders Lindegaard har spillet sin sidste kamp for Kolding FC’s 1. divisionshold i fodbold i denne omgang.

KFC har ellers ikke tabt en eneste af de ti kampe, hvor Lindegaard har vogtet målet, men koldingenserne har ganske enkelt ikke råd til at forlænge lejeaftalen med OB.

– Finanskrisen rammer også Kolding FC. Hvis vi kan finde en investor, der vil betale Anders Lindegaards løn, er vi mere end interesserede i at købe ham eller forlænge lejeaftalen med ham. Men selv kan vi ikke magte opgaven økonomisk. Det må vi indrømme, siger KFC-direktør John Roth, der vil ærgre sig fælt, hvis Lindegaard rejser.

– Anders er en fantastisk målmand, som vi meget, meget gerne vil beholde, for han har en stor del af æren for, at vi ikke har tabt i de sidste ti kampe, og jeg ser et stort potentiale i ham. Jeg er sikker på, at vi som klub ville kunne tjene penge på at sælge ham videre på et tidspunkt, hvis vi blot havde råd til at købe ham fri af OB.

Men det har KFC ikke, og John Roth føler sig overbevist om, at der er rigtigt mange 1. divisionsklubber, som i øjeblikket har det svært rent økonomisk.

– Det er hårdt lige nu. Det er svært at tegne sponsorater, for mange firmaer har det også svært og er derfor forsigtige med, hvad de bruger deres penge til, siger Roth, der ud over at være direktør i KFC også er storsponsor gennem sit private firma, Rool Maskinfabrik.

– Jeg er nok den, der har postet flest penge i klubben på det seneste, men når der er finanskrise, og man også har en maskinfabrik, man skal tage hensyn til, kan det være svært at få det hele til at hænge sammen økonomisk, siger Roth.

Lindegaard tabt for KFC?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce