Fantastisk fredag aften på Moldow Speedway Arena i Holsted - få det hele lige her...

Foto: John Randeris

Fantastisk fredag aften på Moldow Speedway Arena i Holsted - få det hele lige her...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Status i Holsted fredag aften:

Pladserne gik til Niels-Kristian Iversen, Mikkel Michelsen, Michael Jepsen Jensen, Hans Andersen og Kenneth Bjerre, mens der vankede et wildcard til Peter Kildemand.

Videre i EM-serien er Michael Jepsen Jensen, Mikkel Michelsen, Hans Andersen, Andreas Lyager, Peter Kildemand. Her fik Anders Thomsen, der måtte trække sig undervejs i Holsted, et wildcard.

Så har alle mand været ude fem gange. De fem bedste kørere blev Niels-Kristian Iversen 14, Michael Jepsen Jensen 11, Mikkel Michelsen 11, Kenneth Bjerre 9, Hans Andersen 9.

Alle mand mangler nu et heat: Iversen 11, Jepsen Jensen 10, Michelsen 9, Lyager 8, Kildemand 7, Anders Thomsen 7.

Anders Thomsen har trukket sig. Han rev skulderen af led i sidste weekend, og nu er smerterne blevet for store. Øv.

16. heat: Også en heatsejr til Korneliussen. Jepsen Jensen må nøjes to point, men han er nu på 10 point. Kun et point til Kildemand, der er på syv point. Nul til Frederik Jakobsen.

15. heat: Første heatsejr i aften til Patrick Hougaard. Toer Nicolai Klindt, treer Mikkel Bech. Nul til Jonas B. Andersen.

Fedt ræs. Det bliver Iversen foran Bjerre, Michelsen og Hans Andersen med det andet nul i træk. Iversen nu på 11 uf af 12 mulige.

14. heat: Krig på kniven. Hans Andersen, Kenneth Bjerre, Iversen og Michelsen.

13. heat: Vi er i gang igen. Det er vi med heatsejr til Andreas Lyager, to til Anders Thomsen, et til Kenneth Kruse og ingenting til Nikolaj Jakobsen.

Alle kørere har nu været ude tre af de fem gange. Tre mand på otte point. Det er Niels-Kristian Iversen, Michael Jepsen og Mikkel Michelsen. Derefter følger Kildemand og Hans Andersen med hver seks point.

12. heat: Maskinskade til Kenneth Bjerre. Det er der ikke råd til. Anders Thomsen vinder heatet foran Mads Korneliussen og Jonas B Andersen.

11. heat: Så er Iversen på otte point efter tre heats. To til Frederik Jakobsen, et til Hougaard og nul til Nikolaj Jakobsen - de kendte navne har taget styringen.

10. heat: Hans Andersen bliver sidst. Sensationel heatsejr til Andreas Lyager, to til Klindt og et til Kildemand.

9. heat: Så mistede Mikkel Michelsen sit første point. Han bliver toer efter Michael Jepsen Jensen, der nu er på otte point efter tre heats. Et point til Mikkel Bech, nul til Kenneth Kruse Hansen.

De fem bedste går videre i VM-kvalen. Derudover har landstræner Hans Nielsen et wildcard til uddeling.

Lige en hurtig status: Hans Andersen og Mikkel Michelsen på seks point, derefter Niels-Kristian Iversen, Michael Jepsen Jensen og Peter Kildemand på fem point. Kenneth Bjerre på fire point.

8 .heat: Niels-Kristian Iversen vinder heatet i sikker stil. Derefter Lyager, Mikkel Bech og Korneliussen.

7. heat: Også anden heatsejr til Mikkel Michelsen, der henviser Peter Kildemand til andenpladsen. Et point til Anders Thomsen, nul til Patrick Hougaard.

6. heat: Anden heatsejr til Hans Andersen. Flot kørsel. Jepsen Jensen bliver toer, et point til Nikolaj Jakobsen. Ingenting til Jonas B Andersen.

5. heat: Sikker sejr til Kenneth Bjerre. To til Frederik Jakobsen, et point til Kenneth Kruse Hansen. Klindt rørte startsnoren og blev udelukket. Reserven Ulrich Østergaard fik ikke point.

Sikker sejr til Peter Kildemand fra inderbanen. To til Mikkel Bech, et enkelt til Kenneth Bjerre. Nikolaj Jakobsen udgik. Og så er der dømt en kort slæbepause.

4. heat: Kenneth Bjerre, Nikolaj Jakobsen, Peter Kildemand og Mikkel Bech. Tough business.

Tre pinde til Mikkel Michelsen, to til Jonas B. Andersen, et til Frederik Jakobsen, nul til Andreas Lyager.

3. heat: Young guns bag snoren. Det er Frederik Jakobsen, Jonas B Andersen, Mikkel Michelsen og Andreas Lyager. Jakobsen var lige lovlig kvik - omstart med alle fire kørere.

2. heat: Sikker sejr til Michael Jepsen Jensen. Niels-Kr Iversen bliver toer. Et enkelt point til Anders Thomsen - og nul til Nicolai Klindt, der er eneste Holsted-mand i feltet.

1. heat vundet af Region Vardes Hans Andersen. Suveræn kørsel. To point til Kenneth Kruse Hansen, et til Hougaard og nul til Korneliussen.

Så skal vi i gang i Holsted. Første heat: Kenneth Kruse Hansen, Hans Andersen, Patrick Hougaard og Mads Korneliussen.

Første heat er lige udsat nogle minutter. Folk strømmer fortsat ind. Forståeligt - det bliver en kanon aften.

En bragende flot forårsaften og allerede nu masser af speedwayfans på Moldow Speedway Arena i Holsted.

Det kan næsten kun blive en fremragende aften, når hele den danske elite - med undtagelse af Nicki Pedersen og Leon Madsen - dyster om fem pladser i VM-kvalifikationen og fem pladser i årets EM-serie.

Derudover har landstræner Hans Nielsen et wildcard til uddeling til både VM-kval og EM.

Niels-Kristian Iversen, Kenneth Bjerre og Mads Korneliussen har dog på forhånd sagt, at de ikke er interesserede i at køre EM-serien..

JydskeVestkysten er i Holsted - og du kan følge med lige her..

Der er præsentation af kørerne kl. 18.30 - første heat sættes igang 10 minutter senere...

Fantastisk fredag aften på Moldow Speedway Arena i Holsted - få det hele lige her...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce