KIF fik gok af GOG


KIF fik gok af GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: KIF Kolding tabte i går 24-29 til GOG i den formentlig svagest spillede kamp mellem Danmarks to mest vindende herreklubber i mange, mange år.

Ja, hvis man ikke vidste bedre, ville man risikere at udråbe både fynboerne og især koldingenserne som nedrykningskandidater i den kommende sæson.

Men så galt går det nu næppe, idet der var op til flere gode forklaringer på den manglende kvalitet. Begge hold var således uden adskillige stamspillere, ligesom det var tydeligt, at spillerne fortsat mangler en del timing her en lille måned, inden sæsonen fløjtes i gang.
KIF måtte undvære OL-spillerne Bo Spellerberg og Kasper Søndergaard samt de skadede Sebastian Seifert, Miguel Gutierrez, Muhamed Toromanovic, Mads Forslund og Rene Toft Hansen, ligesom Mateo Garralda kun blev brugt i forsvaret på grund af en skulderskade.


Lidt, men ikke meget bedre stod det ikke til hos GOG, som var uden de OL-aktuelle Peter Henriksen, Kasper Nielsen, Snurri Gudjonsson og Asgeir Örn Hallgrimsson samt den skadede Niklas Landin, og som for få uger siden sendte den rutinerede, men skadede russer Yury Egorov hjem igen uden en kontrakt.


De mange afbud betød ganske naturligt, at flere af de unge fik chancen, og at de to trænere fik lov at prøve en del alternative opstillinger i både forsvar og angreb.


Hos KIF var der således comeback til veteranen Christian Hjermind i en uvant rolle som playmaker, mens to andre fløjspillere, Simon Jensen og Jesper Scott, måtte vikariere på uvante pladser som henholdsvis højre back og stregen.

Især Scott, der fik scoret fire mål, gjorde det dog ganske udmærket, ligesom den unge playmaker Mads Valentin med ligeledes fire scoringer fik givet et par prøver på sit lovende talent.


Bedste KIF’er i går var dog ubetinget den nye, norske målmand, Ole Erevik, som trods lange perioder med svigtende opdækning af forsvaret præsterede 10 redninger alene i første halvleg – han ligner en klar gevinst for koldingenserne i den kommende sæson.

KIF fik gok af GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce