John Lammers: Ny assistenttræner bliver en gevinst for os

Claus Nørgaard blev fyret i SønderjyskE tilbage i december, men til sommer er han tilbage i fodboldbranchen. Foto: John Randeris /Scanpix Ritzau

John Lammers: Ny assistenttræner bliver en gevinst for os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EfB's hollandske cheftræner har store forventninger til samarbejdet med den tidligere SønderjyskE-træner Claus Nørgaard, der bliver assistent på Gl. Vardevej efter sommerferien.

Der er stadig meget arbejde at gøre i denne sæson.

Og EfB har jo som bekendt præsteret langt, langt over det forventede og slås i den grad med om at vinde bronze i superligaen og sikre sig en billet til europæisk fodbold.

Men vestjyderne og cheftræner John Lammers er sammen med klubbens øvrige sportslige ledelse også begyndt at kigge ind i den nye sæson, der sparkes i gang i juli.

I vinterpausen blev aftalerne forlænget med flere af de absolutte nøglespillere, og i torsdags kunne klubben så også løfte sløret for, at den tidligere SønderjyskE-cheftræner Claus Nørgaard bliver assistenttræner fra sommer i stedet for Lars "Lungi" Sørensen, der helt efter planen skal varetage andre opgaver i klubben.

Og efter at have haft flere samtaler med Claus Nørgaard føler cheftræner John Lammers sig ret sikker på, at samarbejdet nok skal komme til at fungere godt.

- Jeg kendte ikke Claus særlig godt, da vores hold spillede mod hinanden. Vi sagde kun lige et "hallo" til hinanden og gav hinanden hånden efter kampene, men nu er jeg kommet tættere på ham.

- Claus har mange kompetencer, og de kompetencer vil blive bragt i spil. Vi ser ikke ens på alt, og det er godt nok. Vi har stadig masser af udviklingspotentiale, og det skal vi have forløst så meget af som overhovedet muligt. Han bliver en gevinst for os og har blandt andet stor erfaring med at arbejde med unge spillere.

Det har ikke været muligt at få fange Claus Nørgaard for en kommentar.

Revanche til gode

På den noget kortere bane venter tirsdagens hjemmekamp mod OB, og den kamp har Lammers store forventninger til.

- De har et fint hold, og jeg har hele tiden ment, at de hører til i top seks. Deres sæson startede ikke særlig godt, men jeg har egentlig aldrig tvivlet på dem.

EfB har revanche til gode mod odenseanerne, der tilbage i slutningen af februar vandt de to holds indbyrdes pokalkvartfinale efter forlænget spilletid og en efterfølgende straffesparkskonkurrence.

- Den kamp har vi ikke glemt. Jeg synes, vi spillede en god kamp, og det skal vi ud at gøre igen. Det var dejligt med næsten 10.000 tilskuere mod Brøndby (EfB vandt kampen 1-0, red.) i torsdags, og jeg håber, at de fleste igen kommer på stadion og hjælper os.

EfB-OB spilles tirsdag kl. 19.00 på Blue Water Arena.

John Lammers: Ny assistenttræner bliver en gevinst for os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce