John Lammers: Det er meget vigtigt, at vi får en ny spiller

John Lammers ærgrede sig over, at hans spillere lavede samme fejl som mod Lyngby - de overlod initiativet til modstanderen, da de kom foran. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

John Lammers: Det er meget vigtigt, at vi får en ny spiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EfB-træner vil have øget konkurrence i offensiven. Silkeborg-træner Kent Nielsen mener, at EfB lige nu er hårdere ramt på selvtilliden end hans eget hold.

Om godt en uge - mandag aften 23.59 for at være helt præcis - lukker transfervinduet, og muligheden for at hente spillere på kontrakt, er forpasset i denne omgang. Det lægger et ikke uvæsentligt pres på EfB-ledelsen, fordi det er åbenlyst for enhver - også for træner John Lammers - at det er vigtigt, at der bliver tilført holdet mindst én ny spiller.

- Vi har brug for mere kvalitet på holdet, og vi har brug for mere konkurrence, så ja, vi skal have en ny spiller. Jeg ville ikke sætte position på, men vi har brug for mere målscorer-potentiale på vores hold, sagde John Lammers efter 2-2-kampen mod Silkeborg, og han tilføjede, at de to mistede point ikke havde gjort planerne om at tilføre truppen nyt blod hverken mere eller mindre presserende.

- Nej, det har hele tiden været meningen, og vi er i fuld gang med at afsøge markedet, sagde John Lammers, der ikke ville kommentere historien om, at EfB angiveligt skal have budt på den græske angriber Nikos Karelis, der i stedet foretrak millionerne i Brentford i The Championship i England.

- Der er så mange navne og så mange rygter, så jeg bruger ikke tid på at kommentere den slags. Vi melder noget ud, når der sker noget, sagde John Lammers.

EfB er hårdest ramt

EfB-træneren var skuffet over de to mistede point, men han anså i øvrigt 2-2-resultatet mod Silkeborg for rimeligt.

- 2-2 er et fair resultat, når man kigger på kampens indhold. Vi starter godt, men så falder vi igen for langt tilbage og har slet ikke pres på bolden. Vi kommer ok ud til anden halvleg, men så scorer de et "shitty" og fantastisk mål, og så skal vi forcere. Det gjorde vi fint, og jeg følte, at vi havde flere kræfter end dem til sidst, men vi spillede ikke kløgtigt nok, sagde John Lammers, mens Silkeborg-kollega Kent Nielsen gav sit eget hold kredit for, at EfB mistede initiativet i første halvleg.

- Vi tager nogle chancer i vores opspil og slipper godt fra det, og det gør dem bange for at gå for langt frem, fordi det var så varmt. Jeg synes ikke, at man kan se, at vi ikke har vundet endnu, og jeg er ikke i tvivl om, at EfB mentalt set er hårdere ramt end os på grund af forventningerne, sagde Kent Nielsen.

John Lammers: Det er meget vigtigt, at vi får en ny spiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce