JV erfarer: Michelsen er færdig i Hammarby

Jakob Michelsen er blevet fyret i svenske Hammarby. Arkivfoto: Henning Bagger, Scanpix

JV erfarer: Michelsen er færdig i Hammarby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag aften skriver svenske Expressen, at Jakob Michelsen er blevet fyret i svenske Hammarby, og ifølge JydskeVestkystens oplysninger er det ganske vist, at sønderjyden nu er fortid i den svenske storklub.

Først torsdag forventes det, at Hammarby vil offentliggøre fyringen, men nu er det altså slut for sønderjyden efter blot et år i Stockholm-klubben, hvor Michelsen ellers havde kontrakt i to år endnu.

Jakob Michelsen skiftede til Hammarby i januar sidste år, efter han i sin første sæson som SønderjyskE-træner havde ført holdet til sensationelle sølvmedajer og overlod Haderslev-holdet på en sjetteplads til efterfølgeren Claus Nørgaard.

I Allsvenskan førte Jakob Michelsen Hammarby frem til en niendeplads i 2017-sæsonen - klubbens bedste resultat siden 2008.

I svenske medier har der de seneste uger været rygter om, at en fyring er på vej, og det har ikke været til Michelsens fordel, at den sportschef, der hentede ham, Mats Jingblad, forlod klubben kort efter sønderjydens tiltræden i det svenske.

Ekstra-Bladet skrev inden nytår, at Michelsen lå i en afgørende magtkamp med den nuværende sportschef, Jesper Jansson. Den kamp er Jansson nu gået ud af som vinder efter fyringen af Michelsen.

Trods Michelsens afgang er Hammarby stadig en danskerklub i Sverige. Klubben råder fortsat over Mads Fenger, den tidligere EfB'er Jeppe Andersen og Augustenborg-knægten Bjørn Paulsen.

JV erfarer: Michelsen er færdig i Hammarby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce