Inden Energys fjerde kvartfinale mod Frederikshavn: Tre karantæner og en mulig skade

Energys Christian Wejse er en ud af tre spillere, der har fået karantæne efter det seneste møde mellem Esbjerg Energy og Frederikshavn White Hawks. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Inden Energys fjerde kvartfinale mod Frederikshavn: Tre karantæner og en mulig skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To spillere fra Esbjerg Energy og en enkelt fra Frederikshavn White Hawks har fået karantæne efter holdenes sidste møde. Derudover er det uvist om nordjydernes målmand er klar til kamp.

Esbjerg Energy: Det bliver med ændringer i spillertruppen for begge hold, når Esbjerg Energy møder Frederikshavn White Hawks i den fjerde kvartfinale fredag aften. For efter nederlaget i den sidste kamp mod nordjyderne blev der torsdag uddelt ikke mindre end tre karantæner på sammenlagt femten dage.

De værste straffe fik Energy, der må undvære to forwards. Niklas Andersen og Christian Wejse har nemlig modtaget henholdsvis fire og otte spilledages karantæne. Andersen får straffen for at have ramt en modspiller i hovedet eller halsen med sin stav. Wejses straf på otte dages skyldes en grov tackling ind i banden.

Begge hændelser gik ud over Frederikshavn-spilleren Mathias Mølgaard, der også selv har fået tre dages karantæne for en tackling af Anders Krogsgaard ligeledes ind i banden.

Optakt
  • Ishockey
  • Kvartfinale, fjerde kamp
  • Fredag klokken 19.30
  • Esbjerg Energy - Frederikshavn White Hawks
  • JV tipper: 2-0

Skadet målmand?

Det er altså helt sikkert, at vi ikke får disse tre spillere at se på isen.

Mere uvist er det, om Frederikshavns førstemålmand, Tadeas Galansky, kommer på isen.

Han måtte hjælpes af banen, otte minutter før kampen sluttede. Hvis han ikke er klar, så er det andenmålmanden Aphiwat Sengthaisong Iversen, der skal i aktion. Det har han indtil videre kun været i to kampe i sæsonen. Hos spillerne fylder det dog ikke så meget.

- Jeg tænker ikke super meget over det, for vi kender ikke skadens omfang. Lige meget hvem de har på mål, og om han er klar eller ej, så skal det ikke have nogen betydning for, om vi kan gå ind og tage sejren. Så det er ikke noget, vi lægger mange tanker i. Hvis han er klar, så er han klar, siger Energy-målmand Mathias Seldrup.

Han mener, at det handler om at være fokuseret fra start.

- Det bliver en hård kamp. Jeg tror, det første mål bliver meget vigtigt, siger han.

Frederikshavn har ikke selv meldt mere ud om skadens omfang, men i kampreportagen på holdets hjemmeside, som kalder Galansky for en uvurderlig spiller, står der, at det lignede en fiberskade.

Inden Energys fjerde kvartfinale mod Frederikshavn: Tre karantæner og en mulig skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce