Holsted er klar til revanche

Holdene mødtes også i sidste match den gang på i Fjelsted, der vandt med 45-39. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Holsted er klar til revanche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holsted Tigers tabte med seks i den første match mod Team Fjelsted. Derfor jagter Holsted både revanche, sejr og det vigtige bonuspoint, når holdene mødes igen onsdag.

Holsted Tigers: Der er lagt op til revanche, når Holsted Tigers på hjemmebane møder Team Fjelsted. Begge stiller med præcis samme kørere, som for blot en uge siden, da holdene sidst mødtes.

Her blev det til et nederlag på 39-45 til Holsted Tigers. Ifølge Holsteds holdleder, Lars Munkedal, var det marginaler i enkelte heats, der var skyld i nederlaget. Holdene lå da også lige flere gange - senest i 11. heat.

- Jeg tror helt sikkert, at det bliver tæt igen. Fjelsted har et rigtig godt hold, men jeg tror stadig, som det ser ud, så skal vi have et overtag på dem hele vejen igennem. Så håber vi på, det er nok til i sidste ende at køre det vigtige bonuspoint hjem, siger han.

Forventningerne er enkle. Holdet skal vinde matchen med nok point til at snuppe bonuspointet også. Ellers vil det ikke være en tilfreds holdleder.

Denne gang har Holsted dog fordel af hjemmebane, hvor holdet har vundet de to første matcher i sæsonen. Lars Munkedal lægger dog ikke for meget i den fordel på grund af banens kvalitet.

- Det er en rigtig racerbane, så der kan man virkelig se, hvem og hvad der er en god speedwaykører. Det er en bane, vi ved, Fjelsted-kørerne også kører godt på, men hvis vores kørere er på dupperne og klar til at give en ekstra indsat, så skal den nok blive kørt hjem, siger han.

Optakt
  • Holsted Tigers - Team Fjelsted
  • Onsdag kl. 18.30
  • Holsteds kørere: Nicki Pedersen, Rene Bach, Nicolai Klindt, Rasmus Jensen, Sam Fløe Jensen og Emil Breum.

Holsted er klar til revanche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce