Her er Zimlings afløser: SønderjyskE køber dansk på den anden side af grænsen

Mads Albæk jubler i Kaiserslautern-trøjen, hvor han var anfører. Det samme var han i tiden i IFK Göteborg. Nu skifter den tidligere FCM-spiller til SønderjyskE på en fireårig aftale. Foto: Scanpix/Ritzau

Her er Zimlings afløser: SønderjyskE køber dansk på den anden side af grænsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE henter 29-årige Mads Albæk i tyske Kaiserslautern. Han har underskrevet en aftale frem til sommeren 2023.

SØNDERJYSKE: Først Rilwan Hassan, derefter Patrick Banggaard og nu midtbanemanden Mads Albæk.

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm har gang i den helt store genforening og henter nu den tredje spiller, som han tidligere har trænet i sin tid i FC Midtjylland.

- Det fylder nok mere hos andre, end det gør for mig. Mit fokus er på, at vi henter de rigtige typer til vores hold, så vi fortsat kan udvikle os. Vi skal have spillere med den rigtige mentalitet og de rigtige færdigheder. Når det er sagt, vil jeg sige, at jeg er utrolig godt tilfreds med tilgangen af Mads Albæk, siger Glen Riddersholm.

De lyseblå sagde fornylig farvel til Niki Zimling, og derfor har det i dette transfervindue været helt naturligt at have fokus på at hente en erfaren og dygtig leder til superligaholdet.

Og den spiller mener sportschef Hans Jørgen Haysen at have fundet i Mads Albæk, der senest spillede i den tyske 3. Bundesliga for den tidligere storklub Kaiserslautern.

- Vi er så tilfredse med, at det er lykkes at hente Mads hjem til Danmark efter flere år i udlandet. Ethvert hold har brug for spillere, der kan tage ansvar og lederskab, og de kompetencer besidder Mads Winther Albæk til fulde. Derudover er han en fantastisk fodboldspiller med den perfekte alder. Han kommer uden tvivl til at blive en profil hos os, og skal være med til at løfte holdet og klubben endnu mere i fremtiden.

Vi har søgt en spiller med erfaring og lederskab. Det får vi med Mads Albæk. Han udfylder tomrummet efter Niki Zimling.
SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm
Mads Albæk
Ungdom1996-2001: Gadstrup

2001-2004: Herfølge

2004-2008: FCM

Senior

2008-2013: FCM, 120 kampe, 12 mål, viceanfører

2013-2015: Reims, 39 kampe, 2 mål

2015-2017: IFK Göteborg, 48 kampe, 9 mål, anfører

2017- 2019 : Kaiserslautern, 21 kampe, 1 mål, anfører

Et flot tilbud

Mads Albæk havde Riddersholm som træner i FC Midtjylland fra 2011 til 2013, hvor han blev solgt til franske Reims. Her spillede han i to sæsoner, inden turen gik videre til IFK Göteborg og senere til Kaiserslautern.

Og det har haft betydning for Albæk, der også havde andre tilbud på hånden, at træneren i SønderjyskE hedder Glen Riddersholm.

- SønderjyskE kom med et flot tilbud, og så har de en træner, jeg kender. Det er nogle af de ting, jeg har kigget på, og som har været afgørende for mit valg, siger Mads Albæk.

- Jeg ser meget frem til min kommende tid i SønderjyskE, og glæder mig til at møde de andre drenge. Jeg har været ude i seks år, og har stået med nogle valg på hånden. Jeg havde nok også en trang til at vende snuden hjem, og så kom SønderjyskE på banen.

Cheftræner Glen Riddersholm håber på, at han kan have Albæk, der er hentet transferfrit, med på træningsbanen allerede i den kommende uge.

- Hans aftale med Kaiserslautern løber frem til den 1. juli, men jeg håber selvfølgelig at tingene løser sig, så han kan begynde hos os lidt tidligere. Det er i alles interesse, men jeg kan ikke love noget. Jeg kan heller ikke love, at Albæk kan gå ind på holdet fra den første dag. Ting har det med at tage tid, hvilket vi har set med andre spillere i vores trup, men vi er positive, og som træner er det dejligt, at vi har været så hurtigt ude i dette vindue.

Her er Zimlings afløser: SønderjyskE køber dansk på den anden side af grænsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce