Forstærkning til EfB: Austin er klar til skæbnekampen mod Vejle

Rodolph Austin gør comeback mod Vejle og bliver, som her på billedet, anfører i Markus Halstis fravær. b Foto: Michael Svenningsen

Forstærkning til EfB: Austin er klar til skæbnekampen mod Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Adrian Petre tvivlsom til kampen mod Vejle på grund af sygdom. Yuri Yakovenko er den oplagte erstatning. På kanten er der gensyn med Mathias Kristensen, mens Adnane Tighadouini endnu ikke er klar til turneringsfodbold.

EfB: De, der peger på Rodolph Austin som den altoverskyggende årsag til, at EfB har præsteret dårligt i enkelte kampe på det seneste, kan ånde lettet op.

Han er klar til søndagens skæbnekamp mod Vejle, hvor EfB med en sejr kan spille sig i medaljespillet.

Godt nok trænede Austin lidt for sig selv fredag og gik også ind før tid, men træner John Lammers betegner det som en sikkerhedsforanstaltning.

- Vi har passet godt på ham og bygget ham op over de seneste uger, så jeg er sikker på, at han er klar til at spille en hel kamp, siger John Lammers, der helt naturligt glæder sig over gensynet med forsvarets krumtap. Ikke mindst i betragtning af, at anfører Markus Halsti har karantæne efter en advarsel i den seneste kamp mod SønderjyskE. Der er således lagt op til, at midterforsvaret skal bestå af Rodolph Austin og Jeppe Brinch mod Vejle.

Udskiftning på kanten

Længere fremme på banen er der til gengæld lidt mere usikkerhed om, hvem der starter på banen søndag. Adnane Tighadouini er endnu ikke klar til hverken bane eller bænk efter blot en enkelt træning sammen med holdet, og der er også tvivl om den foretrukne topangriber, Adrian Petre. Han har ikke trænet hverken torsdag eller fredag på grund af sygdom, og det er umuligt at sige, om han er klar til kampen mod Vejle.

Hvis han ikke er det, er det oplagt, at Yuri Yakovenko starter på banen.

- Ja, sådan bliver det. Vi har trænet med ham som topangriber i dag, og jeg er helt tryg ved at bruge ham, siger John Lammers om angriberen, der ikke er startet inde i en superligakamp siden 21. september 2018 - det var i øvrigt i 1-0-nederlaget i Vejle. Yuri Yakovenkos seneste scoring i superligaen ligger ret præcist et halvt år tilbage - i 2-0-sejren over OB.

Også på den ene kant er der udskiftning i forhold til den seneste kamp af helt naturlige årsager. Emmanuel Oti Essigba, der startede på banen i søndags, er i karantæne, og det giver plads til Mathias Kristensen.

- Han var småskadet mod SønderjyskE, og derfor sparede vi ham. Han mærker stadig lidt til sin skade, men han er klar, siger John Lammers, der håber og forventer på en markant bedre præstation søndag end den, han så i søndags.

- Kun to spillere, Jesper Lauridsen og Carlo Holse, præsterede over middel mod SønderjyskE. Det skal være helt anderledes mod Vejle, og det bliver det også, lover John Lammers.

Forstærkning til EfB: Austin er klar til skæbnekampen mod Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce