Flot EM-arbejde: Smilet er tilbage hos Michael Jepsen Jensen

Michael Jepsen Jensen har kvalificeret sig til kampen om den individuelle EM-titel. Og det er han helt godt tilfreds med. Foto: René Lind Gammelmark

Flot EM-arbejde: Smilet er tilbage hos Michael Jepsen Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EM-serien er i denne sæson blevet ekstra attraktiv for de danske kørere, da en af afdelingerne skal køres i Vojens. Og Jepsen Jensen har netop booket billet til serien.

EM-serien: De første måneder af den nye speedwaysæson levede ikke op til forventningerne hos Michael Jepsen Jensen, men nu er det som om, at tingene for alvor er ved at vende for den dygtige kører.

I weekenden kvalificerede Region Vardes A-kører sig nemlig til EM-serien. Michael Jepsen Jensen scorede 13 ud af 15 mulige point i et kvalifikationsløb i ungarske Nagyhalasz og viste fin form.

- Det var et hårdt løb og vanskelige forhold, men vi har arbejdet ekstremt hårdt med tingene i den seneste tid, og nu giver anstrengelserne bonus. Det er en fornøjelse, lyde meldingen fra Michael Jepsen Jensen.

Løb i Vojens

EM-serien, hvor grandprix-vinder Leon Madsen er forsvarende mester, er ekstra attraktiv for de danske kørere i denne sæson, da en af de fire afdelinger skal køres på Vojens Speedway Center lørdag den 10. august.

- Så det er bare ekstra lækkert, at jeg nu er sikker på at være med i hele serien. Det betyder meget, og jeg har da en klar forventning om, at jeg kan gøre det godt, siger Michael Jepsen Jensen.

Leon Madsen og Mikkel Michelsen er også kvalificeret til EM-serien, mens arrangørerne i den kommende uge uddeler hele fem wildcards. Et af disse wildcards går med stor sandsynlighed til Nicki Pedersen, der i år ikke er med i grandprix-serien.

Anders Thomsen, Bjarne Pedersen og Peter Kildemand deltog også i løbet i Ungarn, men de formåede ikke at køre sig videre. Kildemand var impliceret i et alvorligt styrt undervejs, og han meldes tvivlsom til den individuelle DM-finale på Moldow Speedway Arena i Holsted på torsdag.

EM-serien indledes i Güstrow i Tyskland den 13. juli og fortsætter i Torun i Polen to uger senere. Derefter er Vojens på kalenderen i august, mens løbsserien afsluttes i Chorzow i Polen den 28. september.

Flot EM-arbejde: Smilet er tilbage hos Michael Jepsen Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce