FCK skriver kontrakt med ny højre back


FCK skriver kontrakt med ny højre back

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC København har hentet den costaricanske højre back Christian Gamboa i norske Frederikstad.

I et forsøg på at udfylde hullet efter højrebacken Zdenek Pospech har FC København mandag aften skrevet kontrakt med den 21-årige costaricaner Christian Gamboa, der er hentet i norske Frederikstad.

Gamboa har underskrevet en fireårig aftale med københavnerne, der efter den seneste sæson sagde farvel til Pospech, som nu spiller i tyske Mainz.

Johnny Thomsen har efter sommerskiftet fra Sønderjyske til FCK været førstevalg på positionen som højre back, men han får altså nu yderligere konkurrence.

- Christian har i sin relativ korte tid i Frederikstad, og trods sine kun 21 år, allerede markeret sig som en af de bedste og mest interessante spillere på positionen i den norske liga, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen til FCK's hjemmeside.

- Derfor er det glædeligt, at vi nu kan præsentere Christian og nyde godt af hans kvaliteter de kommende år, siger han.

Gamboa glæder sig til at spille for FCK.

- Jeg ser meget frem til at komme til Nordens største klub. Jeg ved, at der er hård konkurrence om pladserne, men jeg glæder mig til at kæmpe med om spilletid.

- Det er stort skridt for mig at tage, og jeg ser frem til, at jeg kan udvikle mig endnu mere i selskab med de bedste spillere i Norden, siger Gamboa.

I FCK bliver Gamboa holdkammerat med landsmanden Christian Bolanos. Gamboa spiller sin sidste kamp for nordmændene fredag, inden han tiltræder i FCK.

FCK skriver kontrakt med ny højre back

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce