Esbjergs van der Vaart er glad for hjemmebanedebut


Esbjergs van der Vaart er glad for hjemmebanedebut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rafael van der Vaart kom på banen i anden halvleg imod FC København, og han godkender sin egen indsats.

Esbjerg måtte søndag eftermiddag se sig slået i Superligaen efter tre sejre på stribe, da holdet på hjemmebane tabte med 0-2 til FC København.

Cheftræner John Lammers valgte efter 65 minutter at skifte midtbanespiller Rafael van der Vaart ind til sin hjemmebanedebut, og den tidligere Real Madrid- og Tottenham-spiller godkendte egen indsats.

- Jeg fik en god oplevelse. Jeg kom ind og spillede nogle gode bolde, og det er det, jeg kan. Med tiden kan jeg forhåbentligt hjælpe holdet mere og mere, siger hollænderen.

- Stemningen på stadion var god, og jeg håber selvfølgelig på, at fansene kommer igen til de andre kampe. Hvis vi leverer, som vi gjorde i anden halvleg, så tror jeg også, at folk nok skal komme, siger han.

Rafael van der Vaart erkender, at han endnu ikke er klar til at være med i Esbjergs startopstilling.

- Vi er i gang med at bygge på stille og roligt, og jeg træner meget hårdt. Jeg føler mig godt tilpas i øjeblikket, men det er klart, at man skal være ærlig over sig selv og kroppen, for jeg er jo også blevet ældre, siger han.

John Lammers var også godt tilfreds med verdensstjernens indhop.

- Han kom ind og blev farlig, men man skal huske på, han ikke har spillet meget i to år. Vi skal passe på ham, og det gør vi, siger han.

Han erkender, at Rafael van der Vaart ikke løber så mange meter som tidligere i karrieren, men fortæller, at der er en plan.

- De andre spillere skal lave en lille smule mere, hvilket de også gør, når van der Vaart er på banen. Når han har bolden, så får vi til gengæld nogle andre muligheder, siger John Lammers.

Esbjergs van der Vaart er glad for hjemmebanedebut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce