Esbjerg-triatlet har endnu et skud i bøssen

Maja Stage Nielsen fik champagne efter kraftpræstationen på Lanzarote, men hun fik lige akkurat ikke en billet til VM på Hawaii. Foto: Ironman Lanzarote

Esbjerg-triatlet har endnu et skud i bøssen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maja Stage Nielsen blev nummer to ved weekendens store ironman-konkurrence på Lanzarote. Det rækker lige akkurat ikke til en billet til VM på Hawaii i efteråret.

- Selvfølgelig er jeg da ærgerlig, men jeg føler ikke rigtig, at jeg kunne have gjort mere.

30-årige Maja Stage Nielsen var faktisk ganske godt tilfreds med sig selv efter weekendens Ironman Lanzarote, hvor hun blev nummer to i kvindernes professionelle klasse efter britiske Nikki Bartlett, der var godt fire minutter hurtigere end esbjergenseren efter 3,8 kilometer svømning, 180 km cykling og et afsluttende maratonløb på 42,195 km.

- Jeg var mega godt tilfreds med min svømning. Det er nok min bedste svømning nogensinde, men Bartlett er kendt for at være ekstrem stærk på cyklen. Det var hun også, men jeg troede, at jeg kunne have hentet hende på løbet, men sådan gik det desværre ikke, fortæller Maja Stage Nielsen.

Stiller op i København

Britiske Bartlett er dermed kvalificeret til VM på Hawaii, der er konkurrencen over alle konkurrencer. Kvalifikationsreglerne til Hawaii er nemlig blevet ændret i denne sæson, hvor kravet nu er at vinde en ironman-konkurrence.

- Man kan ikke længere samle point med anden- og tredjepladser, så det er selvfølgelig lidt en skam, men der er ikke så meget at gøre ved det. Jeg gav alt, hvad jeg havde, og nu må jeg så tage den derfra, siger hun.

Men Maja Stage Nielsen har fortsat én chance for at komme til Hawaii, hvor Camilla Pedersen allerede er kvalificeret.

- Jeg stiller op til ironman i København den 18. august. Det er sidste skud i bøssen for mit vedkommende, men det bliver uden tvivl en hård konkurrence, da mange andre triatleter til den tid vil være i den samme situation som mig, siger hun.

Esbjerg-triatlet har endnu et skud i bøssen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce