Esbjerg Vikings vandt efter stærkt comeback - Varde tabte på Fyn

Niels Kristian-Iversen (rød hjelm) blev topscorer for Esbjerg Vikings onsdag aften. På slaggeren i Korskro vandt holdet 47-37 over Slangerup. Arkivfoto: sportxpress/Ritzau Scanpix

Esbjerg Vikings vandt efter stærkt comeback - Varde tabte på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en småsløj indledning kom Esbjerg Vikings tilbage og endte med at vinde overbevisende på hjemmebane over Slangerup. Region Varde tabte trods en velkørende Michael Jepsen Jensen.

Esbjerg/Varde: Det meste af aftenen så det ikke ud til, at Esbjerg Vikings' sejr skulle blive så overvældende, som den blev. Faktisk så det ikke ud til, at det nødvendigvis var Esbjerg, som denne aften skulle have to point til kontoen. Men sådan blev det. 47-37 lød sejren over Slangerup på.

Esbjerg kom ellers skidt i gang, da Niels-Kristian Iversen blev diskvalificeret i aftenens første heat, mens Slangerups to topkørere, Mikkel Michelsen og Dawid Lampart, kørte over stregen som etter og toer. Værterne haltede efter Slangerup, og Michelsen og Lampart støvsugede mere eller mindre alle point i deres heats.

Så småt fik Esbjerg dog styr på cyklerne, og i heat seks blev Niels-Kristian Iversen sat ind som taktisk reserve. Han tog aftenens blot anden heatsejr til sit hold, og så begyndte sejrene at rulle ind.

I 11. heat kom Esbjerg for første gang foran i dysten, da Niels-Kristian Iversen og Bjarne Ågård Pedersen kørte over stregen som nummer et og to og hentede fem vigtige point. Den føring slap værterne ikke igen. I de to sidste heats blev Slangerup sat helt til vægs, føringen blev udbygget og comebacket fuldbragt.

Niels-Kristian Iversen blev aftenens topscorer for Esbjerg med 13 point og tre bonuspoint.

Joker forhindrede ikke nederlag

Region Vardes udvalgte tilbragte onsdag aften i Fjelsted. Her viste Michael Jepsen Jensen sig at være særdeles stærkt kørende, men det var ikke nok til at tage matchpoint.

Som aftenen skred frem, sakkede Region Varde længere og længere bagud, og da holdet inden heat 12 var bagud med ti point, kørte Michael Jepsen Jensen som joker. Han vandt heatet, og fulgte op med endnu en sejr i sidste heat, men det var ikke nok til at forhindre et nederlag.

Michael Jepsen Jensen endte på 18 point, blandt andet takket være dobbeltpoint i heat 12.

Region Varde kan trøste sig med, at nederlaget kun blev på 41-46. Det betyder, at holdet får et bonuspoint til stillingen, fordi den omvendte match i fredags blev vundet 52-35 over Fjelsted.

Esbjerg Vikings vandt efter stærkt comeback - Varde tabte på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce