Eriksen overstrålede alle

Nicolai Jørgensen og Christian Eriksen havde det svært i Parken i lørdags - tirsdag aften havde de det fantastisk i Dublin. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2017)

Eriksen overstrålede alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange store præstationer på det danske landshold.

Kasper Schmeichel 4

Han så meget skidt ud ved den irske scoring, og det trækker naturligvis voldsomt fra - det kunne være blevet meget, meget dyrt. Siden spillede han kampen fejlfri til ende.

 

Andreas Christensen 7

Også han fi ken lidt usikker start - ikke mindst defensivt, men efter at han var involveret i scoringen til 1-1, rejste han sig sammen med holdet. Ikke nogen logisk højre back i fremtiden, men man synes, der skal være plads til en mand af hans kaliber.

 

Simon Kjær 10

Meget, meget fin kamp af Kjær, der holdt hovedet koldt, da det var allermest nødvendigt. Hans boldomgang har tidligere været hårdt kritiseret, denne gang var han uhyre sikker og god til at holde bolden i gang, da det var nødvendigt.

 

Andreas Bjelland 10

Også han spillede en fin kamp i midterforsvaret. Han stod fast i duellerne, og da det var danskerne, der var i førersædet, var han med til at holde bolden i gang. En af de helt store vindere i denne kvalifikationsturnering.

 

Jens Stryger Larsen 7

Han fik en lidt hård medfart efter få minutter, men han spillede sig tilbage i kampen og uden at brillere leverede han solidt arbejde, der aftvinger respekt.

 

Thomas Delaney 10

Viste sig som den kløgtige boldspiller, han er, da holdet havde fundet sig selv efter de to første mål. Delaney har fået sit helt store gennembrud i denne kvalifikation og bliver en nøglespiller i flere år frem.

 

William Kvist 10

Hårdt kritiseret i mange sammenhænge, men da der var brug for hans overblik og soliditet, viste han sin store værdi for dette hold. Hans samarbejde med Thomas Delaney er blevet vitalt for landsholdet, og begge bliver vigtige ved VM.

 

Christian Eriksen 12

Han balancerer lige på randen af 14 eller 16 efter den præstation. Vi havde mere end nogen sinde brug for Eriksen i en hovedrolle, og den tog han - målet til 2-1 var både sublimt og vigtigt. Han viste tilmed kæmpe menneskeligt format, da han lod Bendtner sparke straffesparket til 5-1. Eriksen fortjener VM, VM fortjener Eriksen.

 

Nicolai Jørgensen 10

Han kom ikke på scoringslisten, men han havde en afgørende fod med i målet til 2-1 og agerede i det hele taget med stor kløgt og omtanke. Oprejsning for den blege indsats i Parken.

 

Pione Sisto 10

Hans første 25 minutter var helt forfærdelige, men så lavede han lige en tunnel og lagde op til det altafgørende mål til 1-1. Det løftede hans spil, og han havde faktisk fortjent at score sit første landsholdsmål. Det har vi til gode - det kommer ved VM.

 

Yussuf Poulsen 7

Han havde en meget afgørende fod med i målet til 2-1 og fyldte i det hele taget godt - både med og uden bold. Røg ind i en irsk sandwich, og det rejste han sig aldrig fra og blev skiftet.

 

Peter Ankersen UB

 

Andreas Cornelius UB

 

Nicklas Bendtner UB

12 skalaen
 12 - fremragende

10 - fortrinlig

7 - god

4 - jævn

2 - tilstrækkelig

00 - utilstrækkelig

-3 - ringe

Eriksen overstrålede alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce