En uskøn afslutning på en fin SønderjyskE-sæson

SønderjyskE-træner Kasper Christensen havde en hård aften i Skjern, men sønderjyderne kan være godt tilfredse med sæsonen som helhed. Foto:Jørgen Kirk

En uskøn afslutning på en fin SønderjyskE-sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skjern er et stærkt hold, men SønderjyskE må trods et væld af skader være skuffet over indsatsen, da den danske mester knuste gæsterne 39-22.

HÅNDBOLD: Kønt var det ikke.

Ja, det var endda temmelig grimt.

SønderjyskE-nederlaget i Skjern var helt forudsigeligt omstændighederne taget i betragtning, men udfaldet blev en sort plet på en ellers fin sæson.

Kampen bød på tekniske fejl og brændte skud, indtil Bjarte Myrhol bragte Skjern foran. Så var kladden lavet til en kamp, som hjemmeholdet skulle vinde for at være sikker på, at de vestjyske rivaler fra TTH Holstebro ikke kunne snuppe semifinalebilletten med en sejr i Aalborg.

Tre SønderjyskE-skud på stolpen og tre Skjern-scoringer gav et signal om, hvor det bar hen. Skjern-hovederne var skruet rigtigt på til opgaven, og sønderjyderne var ikke ligefrem parat til at dø for to nytteløse point. Desuden var gæsterne for uskarpe i de gode scoringsmuligheder, de spillede sig frem til.

En føring på 17-7 ved pausen til hjemmeholdet var alt for meget på en aften, hvor SønderjyskE egentlig bare skulle runde en godkendt sæson af på acceptabel manér.

Det lykkedes ikke. Afklapsningen fortsatte efter pausen.

- Det var en elendig kamp. Batterierne var tømte, erkendte SønderjyskE-træner Kasper Christensen.

- Da modgangen ramte, havde vi ikke mere at komme med. Det var ikke en kamp, der afspejler sæsonen, sagde træneren.

Kampen i tal
Skjern-SønderjyskE 39-22 (17-7)

Stillinger undervejs: 3-0, 6-1, 9-6, 12-7, 20-9, 24-12, 31-14, 34-15

Topscorer, Skjern: Bjarke Christensen 6, Thomas Mogensen 5

Målscorere, SønderjyskE: Mikkel Møller 6, Frederik Ladefoged 4, Arnar Birkir Halfdansson 3, Steffen Høi 2, Rasmus Bertelsen 2, Rasmus Nielsen 1, Mikkel Hansen 1, Kasper Olsen 1, Frederik Børm 1, Alexander Hansen 1

Udvisninger: Skjern 2, SønderjyskE 3

Tilskuere: 2.612

Lyse udsigter for næste sæson

Det havde han helt ret i.

Med en plads i slutspillet, to sejre, der beseglede TTH Holstebros skæbne, og en plads i pokalturneringens ottendedelsfinale, kan sønderjyderne være godt tilfreds, når de blå mærker fra Skjern er forsvundet.

- Det har været en god sæson, og vi skal være stolte over det, vi har leveret. Vi har også formået at komme ud af modgang flere gange, mente Kasper Christensen.

- Vi har spillet noget god håndbold, og vi har ført kontinuiteten videre fra sidste år. Vi kan se tilbage på halvandet godt år. Jeg synes også, vi har vist vores berettigelse i slutspillet, sagde træneren med henvisning til sejrene over TTH Holstebro, der betød, at vestjyderne ikke kom i DM-semifinalerne.

SønderjyskE får nye spillere som GOG-backen Jon Andersen og den svenske playmaker Oskar Sunnefeldt til næste sæson, og der er ingen grund til at tro, at sønderjyderne ikke igen kan være at finde blandt de otte bedste.

- Det tror jeg bestemt også på, og det er også vores målsætning. Vi har rekrutteret godt, og det er nogle gode unge spillere i en god blanding med nogle ældre spillere, sagde Kasper Christensen.

En uskøn afslutning på en fin SønderjyskE-sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce