!DOCTYPE html> Dansk paralympisk succes | Sport | jv.dk

Dansk paralympisk succes


Dansk paralympisk succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De danske atleter ved de Paralympiske Lege har leveret en flot indsats. Flere medaljer og personlige rekorder bliver taget med hjem til Danmark, når Legene slutter i søndag aften.

En guld medalje og fire i bronze blev medaljehøsten for Danmark under de Paralympiske Lege 2012. Derudover har danskerne sat 21 personlige rekorder, og det er tilfredsstillende, mener Michael Møllgaard Nielsen, elitechef i Dansk Handicap Idræts-Forbund.

- Vi tog til London med en ambitiøs målsætning på syv medaljer, og med fem medaljer som det acceptable antal. Og det når vi. Atleterne præsterer på allerhøjeste internationale niveau, og mange sætter personlige rekorder og leverer imponerende resultater i top 5 under det pres, der er her ved verdens største sportsbegivenhed. Holdets samlede præstation er bestemt godkendt, skriver Michael Møllgaard Nielsen på dhif.dk.

Niveauet under de Paralympiske Lege har været mærkbar højt, ligesom for eksempel Oscar 'Bladerunner' Pistorius deltog i flere løbsdiscipliner ved både OL og De Paralympiske Lege, tiltrods for at han mangler det meste af sine ben.

- Jeg er dybt imponeret over niveauet herovre. Konkurrencen har aldrig været hårdere ? og forskellen mellem det sportslige niveau ved OL og PL bliver mindre og mindre. Jeg er sikker på, at vi i Rio vil se endnu flere PL-atleter, der krydser broen og deltager ved både PL og OL, skriver Michael Møllgaard Nielsen.

Den danske guldmedalje blev vundet af kuglestøderen Jackie Tony Christiansen, mens de fire bronzemedaljer blev vundet af Daniel Wagner Jørgensen (længdespring), Peter Rosenmeier (bordtennis) og Annika Lykke Dalskov (ridning, både kür og mesterskabsklassen).

Dansk paralympisk succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce