Udsigt til en hæsblæsende speedwayaften

Niels-Kristian Iversen, i midten, og Esbjerg får onsdag aften besøg af lokalrivalerne fra Holsted, mens ligaens tophold fra Region Varde skal en tur til Slangerup. Foto: John Randeris

Udsigt til en hæsblæsende speedwayaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hverken Esbjerg eller Holsted er endnu kommet på pointtavlen i ligaen. Det bliver der lavet om på onsdag, hvor holdene mødes på Granly Speedway Arena - og så tror Region Vardes Mikkel Bech, at han og holdkammeraterne har en god chance for endnu en succesoplevelse.

Esbjerg har tabt to gange til Region Varde, mens Holsted hjemme blev slået af Grindsted.

Så nej, de to rivaliserende klubber har på ingen måde fået nogen god start på den nye ligasæson, og derfor er der nærmest krav om sejr i begge lejre, når Holsted, der fortsat er håndskadede Nicki Pedersen, onsdag kommer på besøg hos Esbjerg Vikings.

Holsted har kaldt australske Sam Masters ind som erstatning for Nicki Pedersen, og holdleder Tom Knudsen tror på en jævnbyrdig match.

- Vi skal op på mærkerne, og jeg tror faktisk godt, at vi kan få noget med hjem.

I Esbjerg-lejren er holdkaptajn Rene Bach dog 100 procent indstillet på, at bøtten skal vendes, og det skal altså gå udover Holsted.

- Vi er nogle stykker, som virkelig skal have hanket op i sig selv. Det har ikke været godt nok indtil videre. Det kan vi vist hurtigt blive enige om, understreger han.

- Vores mål er at køre med om medaljer. Det skal man i en klub som Esbjerg, så nu skal vi i gang.

Onsdagens matcher
Kl. 18.30: Esbjerg - Holsted

Holdene

Esbjerg: Niels Kristian Iversen, Rohan Tungate, Rene Bach, Mark Bayer, Tim Sørensen, Mathias Nielsen.

Holsted: Sam Masters, Rasmus Jensen, Nicolai Klindt, Michael Palm Toft, Sam Jensen, Martin Steen Hansen.

Kl. 18.30: Slangerup - Region Varde

Holdene

Slangerup: Mikkel Michelsen, Kenneth Kruse Hansen, Andreas Lyager, Filip Hjemland, Jonas Seifert-Salk, Jacob Bukhave.

Region Varde: Mads Korneliussen, Hans Andersen, Mikkel Bech, Mikkel B. Andersen, Tobias Thomsen, Mads Hansen.

Tre på stribe?

Tingene ser anderledes positive ud for Region Varde, der har fået en fin indledning på sæsonen med to sikre sejre over Esbjerg. Onsdag går turen så til Slangerup, hvor mange hold traditionelt har det svært.

Region Vardes Mikkel Bech ryster dog ikke i bukserne.

- Vi tror på os selv, og jeg synes faktisk, at vores hold allerede nu fungerer rigtig godt. Slangerup ude er en hård nød at knække, men jeg tror, at vi har en god chance, siger han.

- Og jeg vil klart mene, at Slangerup er svækket, da de ikke længere kan have Michael Jepsen Jensen og Mikkel Michelsen på holdet på samme tid, da Michelsen er blevet A-kører.

Mikkel Beck, der scorede flest point af alle i den afsluttende superfinale på banen i Slangerup sidste efterår, føler selv, at han er kommet godt i gang med den nye sæson.

- Jeg havde en svipser, da vi kørte om kvalpladser i Holsted for nogle uger siden, men ellers har det været fint. Det går godt i Polen og også i Sverige, hvor jeg scorede 15 ud af 18 point i sidste uge, så jeg er sikker på, at holdkammeraterne også kan gøre det godt i Slangerup.

Udsigt til en hæsblæsende speedwayaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce