To brækkede knogler: Alligevel leverede Nicki Pedersen varen

Brækkede knogler eller ej. Nicki Pedersen leverede i den grad varen søndag aften i den polske liga, og han garanterer nu, at han også er med, når grandprix-serien indledes på lørdag. Foto: sportxpress/Ritzau Scanpix)

To brækkede knogler: Alligevel leverede Nicki Pedersen varen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske speedwayveteran blev suveræn topscorer søndag aften i den polske liga, og han garanterer nu, at han holder bag startsnoren lørdag aften, når grandprix-serien indledes.

Nicki Pedersen er lavet af et helt specielt stof - det kan der ikke længere være nogen tvivl om.

Søndag aften kørte han for klubben Tarnow i den bedste polske række med to brækkede knogler i højre hånd, og alligevel blev den tidligere tredobbelte individuelle verdensmester topscorer i matchen.

- Jeg havde min fysioterapeut med til matchen, og det var bare rigtig godt. Min hånd var tapet godt ind, og det fungerede egentlig rigtig fint.

- Banen var dejlig jævn, og jeg havde igen masser af fart i maskineriet, så det var helt bestemt en god oplevelse, selvom jeg var godt øm og havde en del smerter i hånden i mit sidste heat, fortæller Nicki Pedersen.

Ja til grandprixet

På lørdag indledes grandprix-serien med løb i polske Warszawa, og Pedersen garanterer, at han holder klar, når startsnoren går op.

- Selvfølgelig gør jeg det. Det er meget muligt, at jeg ikke er på 100 procent, men måske kan 90 procent også gøre det, håber Nicki Pedersen, der scorede 15 ud af 18 mulige point i den polske liga søndag aften.

Til sammenligning kan vi fortælle, at engelske Tai Woffinden scorede 10 point.

Tirsdag skal Nicki Pedersen efter planen ud at køre i den svenske liga, mens han dagen efter er udset til at være holdkaptajn for Holsted, der hjemme på Moldow Speedway Arena møder lokalrivalerne fra Grindsted.

- Jeg ved ikke med Sverige og Danmark endnu. Vi må se, hvordan hånden har det i morgen (mandag, red.). Jeg krydser fingre og håber det bedste. Andet er der næsten ikke at gøre, siger Nicki Pedersen.

To brækkede knogler: Alligevel leverede Nicki Pedersen varen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce