Stor overraskelse: Region Varde og Hans Andersen går hver til sit

Tilbage i september vandt Hans Andersen og Region Varde superfinalen i speedwayligaen og blev dansk mester for anden gang på tre år. Nu er Hans Andersen fortid i klubben. Foto: André Thorup

Stor overraskelse: Region Varde og Hans Andersen går hver til sit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De danske mestre fra Region Varde skal ud at have fundet sig en ny A-kører til den kommende sæson.

Den lå jo egentlig lige til højrebenet, men speedwayveteranen Hans Andersen og Region Varde fortsætter ikke samarbejdet i den kommende sæson.

Hans Andersen har kørt for Region Varde i de seneste to sæsoner, hvor det er blevet til henholdsvis sølv og senest en guldmedalje i de afsluttende superfinale hjemme på Varde Motor Arena i Outrup.

- Vi har haft et ønske om at beholde Hans Andersen, men vi kunne ikke blive enige, men der er ingen "hard feelings", så er det bare ind i mellem, forklarer holdleder Steven Andersen fra Region Varde.

- Derfor vil jeg kalde det en udramatisk skilsmisse, men det havde selvfølgelig været federe, hvis vi kunne melde om en kontraktforlængelse. Sådan blev det ikke.

Hans Andersen havde da selv også en klar forventning om, at han skulle fortsætte i Region Varde i 2019.

- Samarbejdet har fungeret fint, hvis du spørger mig. Jeg føler i hvert fald, at jeg har bidraget med alt, hvad jeg kan. Og vi har skabt flotte resultater sammen.

To danske A-kørere

Det springende punkt har ifølge Hans Andersen været, at Region Varde har en ambition om at have to danske A-kørere tilknyttet.

- Det er fint nok, men jeg har bare oplevet på egen krop, at den slags ikke fungerer særlig godt. Da jeg var i Munkebo, havde vi også Kenni Larsen som A-kører i den sidste sæson, og derfor skulle der altid vælges mellem os. Det blev aldrig rigtig godt, husker Hans Andersen, der dog føler sig overbevist om, at han nok skal komme ud at køre i den danske liga i næste sæson.

- Men situation er ny for mig, så der er et stykke arbejde at gøre, men jeg er optimistisk. Og mon ikke, at I igen får mig at se i en af de jyske klubber, lyder meldingen.

Region Varde ved endnu ikke, hvem der skal afløse Hans Andersen på A-pladsen.

- Vi arbejder på sagen, men vi er endnu ikke derhenne, hvor vi kan sige noget konkret. Det er korrekt, at vi godt kunne tænke os to danske A-kørere, men vi må se, hvor det lander. Målsætningen er i hvert fald at skabe mere konkurrence på A-pladsen, understreger Steven Andersen.

Stor overraskelse: Region Varde og Hans Andersen går hver til sit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce