Sportsdirektør stopper med øjeblikkelig virkning

Erik Falk Svendsen har mistet tilliden til amatørafdelingen i Esbjerg Motorsport - og derfor han har trukket sig med øjeblikkelig virkning. Foto: John Randeris

Sportsdirektør stopper med øjeblikkelig virkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilliden er fuldstændig væk. Sådan siger Erik Falk Svendsen fra eliteafdelingen i Esbjerg Motorsport om klubbens amatørafdeling, der skylder eliten mange penge.

- Jeg har meddelt, at jeg stopper med øjeblikkelig virkning. Det her vil jeg ikke stå model til.

Erik Falk Svendsen har i en årrække været en af de absolutte drivkræfter i Esbjerg Motorsports eliteafdeling, der både på og udenfor banen har høstet masser af succes.

I hver eneste sæson er det blevet til både en plads i finalen og en medalje, mens kredsen af sponsorer er blevet øget år efter år, men lige på tærsklen til en hæsblæsende sæsonafslutning har elitedirektør Erik Falk Svendsen meddelt, at han stopper med øjeblikkelig virkning.

- Jeg er jo vant til, at et ord er et ord, og at man derfor ikke løber fra aftaler. Derfor kan jeg ikke længere se mig selv i det her, forklarer Erik Falk Svendsen, der fuldstændig har mistet tilliden til amatørafdelingen i Esbjerg Motorsport.

- De skulle have afregnet omkring 200.000 kroner til os allerede i første halvår af 2017. Penge som blandt andet er kommet ind via entréindtægter på Granly Speedway Arena.

- Vi har ellers været meget imødekommende og i første omgang nikket ja til, at pengene kunne falde lidt senere, men nu meddeler deres formand (Mads Kølbæk, red.) så, at de ikke har pengene. Og det kan vi jo ikke bruge til noget. Vi har jo lavet kontrakter med kørere som selvfølgelig skal have deres penge, understreger Erik Falk Svendsen.

- Nu ønsker amatørafdelingen så, at jeg skal gå ud til nogle af vores sponsorer en ekstra gang, men sådan leger vi ikke. Tilliden er væk, og derfor har jeg meddelt, at jeg trækker mig med øjeblikkelig virkning.

Ubetalte fakturaer

Amatørformand Mads Kølbæk erkender, at hans afdeling skylder eliten penge, men det er ikke 200.000 kroner.

- Nej, det er det ikke, og i øvrigt har vi også indbetalt en del af deres tilgodehavende. Men vi har ubetalte fakturaer. Det vil jeg ikke løbe fra. Det er udfordrende at drive en speedwayklub, siger Kølbæk, der er i gang med sit første år som formand.

- Vi arbejder selvfølgelig på at få tingene løst, og jeg synes, at vi har informeret eliten hele vejen igennem. Vi har spillet med åbne kort, og set i bagspejlet ved jeg egentlig ikke, hvad vi skulle have gjort anderledes undervejs.

Mads Kølbæk er rigtig ked af, at Erik Falk Svendsen har trukket sig som direktør.

- Erik har gjort rigtig, rigtig meget for Esbjerg Motorsport. Ingen tvivl om det, men han har taget sin beslutning, og det må vi forholde os til. Vi må se, hvad vi nu skal gøre. Jeg forventer, at der skal ansættes en ny direktør for eliteafdelingen, men det kommer nok først til at ske til den nye sæson.

Sportsdirektør stopper med øjeblikkelig virkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce